portada-proyecto-software-app-fira-de-barcelona

Un software per a crear apps

5 min (563 paraules)
Client
Fira de Barcelona
Tipus de projecte
APP
SOFTWARE
Parlem de
apps
software
gestión
productividad

L'organització Fira de Barcelona confia en Use It per al desenvolupament del seu software de creació d'apps. El programari permet crear apps personalitzades a través de mòduls per a cadascuna de les fires.

 

INTRODUCCIÓ

Fira de Barcelona és una de les organitzacions firals més importants d'Europa per volum i qualitat dels seus esdeveniments, l'alt nivell dels seus recintes i la seva experiència organitzativa i professionalitat. Fira de Barcelona acull cada any més de 150 esdeveniments, que atrauen 30.000 empreses directes i representades, i prop de 2,5 milions de visitants de 200 països i territoris.

TO I ESTIL

El software es va dissenyar seguint les guies d'estil de l'organització per dotar-la d'una interfície visual corporativa. Com a paleta de colors s'estableix el negre, el gris i el blau clar. En aquest software es busca establir la usabilitat i funcionalitat per sobre de l'aspecte visual, per aquest motiu els colors predominants són neutres, i el color de contrast és un to suau. Per facilitar la identificació i navegació entre les diferents funcionalitats de la plataforma, es va crear una iconografia lineal i de fàcil associació per als usuaris.

EL SOFTWARE MANTÉ UNA INTERFÍCIE CORPORATIVA, MENTRE QUE EL DISSENY VISUAL DE LES APPS GENERADES S'ESTABLEIX SEGONS LA PRÒPIA FIRA.

 

UNA PLATAFORMA MOLT INTUITIVA

La pàgina principal del software o també coneguda com dashboard, presenta tots els projectes generats, els quals podem buscar per any o per nom. Des d'aquesta pantalla podem generar una nova aplicació, modificar un projecte ja existent i visualitzar quins mòduls té inclosos cada app.

Al generar una nova aplicació mòbil el primer que ens apareix és una infografia de l'estat de el projecte i els diferents mòduls que pot incloure l'app. Hi ha alguns que podríem considerar obligatoris per poder generar l'aplicació, i serien els següents:

  1. Configuració: nom i manager del projecte, plataformes en les que estarà disponible, colors de la interfície, idiomes i informació de l'app store.
  2. Informació bàsica: Nom de la fira, localització, dates, horaris, com arribar, FAQs ... El que es coneix com l'apartat de "About".
  3. Fresh content: Pàgina d'inici de l'app que està configurada amb diferents blocs personalitzables amb banneres publicitaris o d'esdeveniments.
  4. Publicitat: On es gestionen els diferents banners destinats a publicitat que a més inclouen un URL exterior.
  5. Tracks & Keywords: S'estableixen les categories i paraules clau de l'app que després són utilitzades per a filtrar en els diferents mòduls.

 

mockup-web-software-apps-fira-barcelona

 

A més d'aquests mòduls considerats com obligatoris o bàsics, trobem altres mòduls que es poden activar o no en una aplicació mòbil i són els de: Agenda, Mapa, Notificacions, Actualitat, Catàleg, Favorits, Networking o Wallet.

LA PLATAFORMA PERMET PERSONALITZAR EL NOM O TÍTOL DE CADA UN DELS MÒDULS SEGONS L'APLICACIÓ.

Segons el tipus de mòdul es pot generar el contingut des de la pròpia plataforma o importar-lo des d'un RSS, Webview o URL exterior.

APPS ÚNIQUES I PERSONALITZADES

Les aplicacions mòbils generades són totalment personalitzables visualment, des de la icona de l'app, fins als colors primari i secundari. Aquesta opció fa possible que encara que la "estructura" o jerarquia dels elements visualment sigui la mateixa, es vegin completament diferents entre elles gràcies a la gestió dels elements gràfics.

 

T'agradaria poder crear i gestionar les teves apps a través d'un programari intuïtiu i personalitzat? Escriu-nos i estarem encantats d'informar-te.

mockups-apps-generadas-fira-barcelona