img-hikvision-2

Una app propera als seus clients

5 min (539 palabras)
Client
Hikvision
Tipus de projecte
APP
Parlem de
apps
corporativo
servicios

Disseny i programació de l'aplicació Club Instal per a l'empresa Hikvision. Aquesta aplicació té com a finalitat fidelitzar els seus clients premiant les seves compres i millorar el canal de comunicació directa amb aquests.

INTRODUCCIÓ

Hikvision és un gran proveïdor a escala mundial de solucions de seguretat i productes de videovigilància, que arriben a més de 150 països. Amb seu a la Xina i amb més de 34.000 empleats, l'empresa centra els seus esforços en tecnologies bàsiques de codificació d'àudio i vídeo, així com tecnologies més actuals com Cloud Computing, Big Data, entre d'altres.


Aquesta empresa ha estat revolucionària en l'àmbit de la videovigilància i seguretat, i aquesta aplicació busca seguir aquest camí impulsant la seva transformació digital. Millorant la relació entre l'empresa i consumidor final.

TO I ESTIL

Hem dissenyat una aplicació mòbil amb una proposta totalment adaptada a la seva imatge corporativa i centrada a proporcionar la millor experiència d'usuari. S'ha utilitzat el color vermell en els botons per fer referència al color principal corporatiu i el gris com a secundari, per destacar les imatges que apareixen.

img-hikvision-app

INTERACCIÓ I FIDELITZACIÓ

L'objectiu de Hikvision és potenciar la interacció amb el seu client i poder fidelitzar a través d'un sistema de punts i premis, associat al registre dels productes que aquests adquireixen.


Per facilitar el registre de productes, desenvolupem una nova aplicació mòbil, que permet registrar els productes adquirits mitjançant un sistema d'escaneig de codis de barres i codis QR.

FUNCIONALITAT

Un cop el client ha escanejat els codis, rep uns punts que poden canviar per premis. A més, pot accedir a tutorials, promocions, entre altres funcionalitats útils per a l'usuari.

 

Necessites un app per resoldre les teves necessitats?

Contacta amb nosaltres