10 dissenys e-commerce que inspiren

Composició de 9 imatges de dissenys e-commerce

7 d'agost de 2018

10 dissenys e-commerce que inspiren

Avui en dia la majoria de les persones hem comprat alguna vegada per Internet, i alguns fins i tot fan totes les seves compres a través de la xarxa. És lògic pensar llavors, que si el teu negoci es dedica a la venda de productes, necessita donar l'opció als consumidors de poder comprar els productes a través d'Internet.

 

“El 58% de la població espanyola
ha comprat online en l'últim mes”. 

 

Característiques
De e-commerce n'hi ha de molts tipus, des de dissenyats i creats amb plantilles, a altres fets totalment a mida de l'empresa o botiga. Però ... Què fa que un bon disseny e-commerce es consideri com a tal?
 

- Comptar amb fotografies de gran qualitat dels productes.

- Creativitat i funcionalitat en la manera d'exposar els productes.

- Claredat en els missatges promocionals.

- Navegació amb bona usabilitat (procés de compra o navegació amb el mínim de clics possibles).

- Que estigui adequada i generi empatia en el públic objectiu.

- Una bona organització i estructura de la web i els productes.

10 e-commerce per a inspirar-se
A continuació us presentem 10 e-commerce que ens encanten, ja sigui pel seu disseny, la seva funcionalitat o la forma en la que presenten els seus productes. I es que sempre es millor si disseny i funcionalitat van de la mà ;)
 

1. CASELLES
Aquesta e-commerce es basa en la venda de llibres i papereria. Té una organització i jerarquia dels productes que et permet visualitzar i comprar el llibre que vols en només un parell de clics. Visualment juga amb el negre, el vermell i el verd; colors representatius de la marca.2. ULABOX
L'e-commerce de Ulabox és com un supermercat online, on pots trobar productes molt variats i especialitzats, com ara: productes ecològics, sense gluten, el celler o gourmet. A més té un caràcter molt atractiu visualment, ja que fa servir colors vius i crea molt contrast entre ells.
3. CARN SARGAIRE
Carn Sargaire és una e-commerce que ven productes de carn de vedella de producció i elaboració pròpia. Visualment és molt senzilla, juga amb el blanc i negre, i el vermell per donar contrast. Com a punt a favor volem destacar el detall que t'informa de la disponibilitat dels productes. Molt funcional!4. AYR
Un disseny molt simple i minimalista, basat en el color blanc com a predominant. Té una barra lateral amb tots els apartats de la web, el que la fa molt accessible als productes. El procés de compra és ràpid, la qual cosa ajuda a que es produeixin més ingressos. Ens encanten les fotos de la web!
5. VISUAL MASS
El que més ens agrada de l'e-commerce de Visual Mass és la seva senzillesa i la forma en que presenten la fitxa dels productes. El disseny és molt simple, blanc, negre i un blau elèctric per als "CTA". Per dir una cosa negativa ... Diríem que no ens convenç la mida de les fotos dels productes a la galeria general, massa grans.

6. ZULU & ZEPHYR
L'e-commerce de Zulu & Zephyr ens sembla molt natural, això és per les fotografies de productes i models en poses naturals. A més, pots veure com s'adapta el producte a un cos, el que et dóna una pista de com et podríen quedar les peces de roba, i això és genial! Oi?

7. SUPERSTUDIO
Superstudio és una botiga de mobles en línia. El seu e-commerce ens mostra els productes en "targetes" i les fotografies són de gran qualitat. ¿El que més ens agrada? L'ús d'icones per definir i classificar els diferents productes, a més destaquen molt les promocions que tenen en marxa, ¡el que és un plus!8. PCCOMPONENTES
L'e-commerce de Pccomponentes té productes de tecnologia, es basa en el color taronja i el menú es troba en forma de llistat a la barra lateral. Un punt a favor és que indiquen les categories de productes que tenen en promoció en el propi menú, el que resulta molt útil per al client.
9. PLANETA HUERTO
Aquesta e-commerce amb una estructura de navegació senzilla i simple, té com a color predominant el verd però acompanyat de colors primaris i vius, el que ens dóna la sensació de frescor, diversitat i joventut. El disseny és minimalista i funcional, i et permet la compra de productes de forma ràpida i eficaç.

10. AMAZON
I no podíem acabar el post sense esmentar a Amazon, una de les ecommerce més grans que podem trobar a Internet, amb una jerarquía i organització dels productes increïble (tenint en compte els milions de productes que ofereix) i amb un disseny simple però cridaner .

 

 
Vols vendre online?
Encara que no ho sembli, el disseny e-commerce és un procès extens i molt cuidat (si es fa correctament), per aconseguir que la botiga sigui 100% beneficis per a l'empresa i tingui l'estructura i jerarquies ideals per a la venta dels productes. Vols vendre online? Contacta'ns, estem desitjant crear la teva e-commerce.