portada-webs-doradas

10 Pàgines web daurades

28 desembre 2018
DISSENY
8 min (892 paraules)

Aprofitant les festes algunes empreses decideixen utilitzar el color or per a destacar el seu web ja sigui només per a aquestes festes, o per a la seva imatge corporativa general.

Una de les claus per a donar-li vida al disseny web és triar una combinació de colors encertada. Però...ojooo!, recorda que els colors en els dissenys de una pàgina web fan que els teus usuaris estiguin més o menys temps dins d'ella. Així que dedica-li una estona a triar el color que més encaix amb els teus productes.

 

EL COLOR OR EN LES PÀGINES WEB

Potser no és el color que més es usa dins de les web, ni el que la majoria triaríem com el nostre color favorit, però la veritat és que aquesta present en el nostre dia a dia. El color or web és semblant a un daurat, una altra manera de cridar als tons daurats és anomenant-los tons aurífers o tons àurics.

Moltes vegades confonem aquest color amb el groc, encara sabent que el color or no s'assembla a cap altre color. Ho podem identificar amb luxes i riqueses, cosa que determina clarament el seu simbolisme. Però, si estàs pensant a usar aquest color per a decorar el teu web, és important que no abusis del mateix si no vols mostrar un ambient sobrecarregat.

A l'ésser un color que reflecteix el luxe fa que sigui molt utilitzat per empreses i marques que volen donar un punt de luxúria als seus productes.

Aquest color el pots combinar amb qualsevol altre, tant freds com càlids o neutres. Depenent   que toc li vulguis donar, hauries de triar els uns o els altres. Així com per exemple, si vols donar-li un aspecte clàssic, una de la millors combinacions és la del color blanc o beix amb el daurat.

A continuació us vam mostrar algunes pàgines webs que utilitzen el color daurat:

 

1# PdPaola

PdPaola és una de les webs que hem triat i que usa el daurat amb motius de les festes. Opta per un aspecte clàssic combinant un fons blanc amb tots daurats. Normalment és una pàgina simple que empra dos tons oposats com són el blanc i el negre.

 

2# Gran Palas Experence Spa & Resort

Aquesta pàgina web utilitza fotos en color i unes altres amb alguns filtres sobre un to beix. El daurat ho utilitza en títols se seccionis i botons. Continuem amb una altra pàgina que, malgrat no ser tan simple fa la clàssica combinació de colors entre el daurat i el beix.

 

3# Lindt chocolates

Lindt és una pàgina més elaborada, si bé és cert que utilitza el daurat en els seus títols i botons, en entrar notes una petita explosió de colors provocada per les variades fotos de seccions que componen la pàgina. La combinació l a fa també sobre un fons de color blanc.

 

4# Lamborghini

Aquesta pàgina web utilitza una tipografia de color blanc sobre un fons negre. Aquí, trobem el daurat en el menú. En fer clic en els botons de les seccions a les quals volem accedir aquestes passen automàticament del blanc al daurat.

 

5# Amstel oro

Amstel Or treu profit al seu nom i utilitza el daurat per a destacar. El primer bàner que veiem en entrar en la pàgina és un títol en blanc sobre un fons totalment daurat. Al llarg de la pàgina va combinant títols daurats sobre un fons blanc i a vegades, fotos amb tons daurats sobre un fons vermell.

 

6# Ferrero Rocher

Aquesta pàgina web usa molt el daurat per totes les seves seccions. En general usa tipografia daurada per a títols i per al text, usa un color marró fosc. Ho fa sobre un fons blanc rugós. Però, una de les seves seccions està escrita sobre un fons totalment daurat, mantenint el color de la tipografia anterior, el marró fosc.

 

7# Pantene

Pantene tant en l'embalatge dels seus productes com en el seu web utilitza el daurat però de manera cautelosa. Així com en la de Lamborghini, utilitza el daurat quan vols seleccionar alguna cosa en concret. La lletra que usa és de color negre sobre un fons blanc  i té una línia vertical orada que separa el menú de les altres seccions de la pàgina.

 

8# El dorado

La portada inicial del daurat és completament daurada, amb el títol de la companyia escrit en blanc. La pàgina en si és molt actual, utilitza imatges pròpies de les instal·lacions com a fons principal. Més a baix trobem un slider en fons daurat amb el text en blanc. I  altres usos que li donen al daurat en aquesta pàgina és en els botons.

 

9# Nicemind

Nicemind és simple però actual. Aquí tenim un altre exemple d'una web que fa la clàssica combinació del color or sobre fons clars i cremes. En aquest cas han triat el blanc com a base. El daurat ho utilitza en títols i icones que van apareixent en la pàgina.

 

10# L’or espresso

L’or espresso ha optat també per modificar la seva imatge corporativa i adpatarlas a les festes nadalenques. En aquesta web el color predominant és el negre sobre el qual escriuen amb lletres daurades els títols i lloïs textos de color blanc. Els botons també són en daurat. I el fons té una composició de llums difuminades que es pot identificar amb les festes.

 

A Use it ens encanta innovar i crear noves paletes cromàtiques pels dissenys. T'interessaria crear un projecte amb el color daurat com a color principal? Contacta'ns.