5 estratègies de vídeo màrqueting

Mà aguantant una càmara de vídeo amb el text: "5 estrategias de vídeo marketing".

8 de febrer de 2019

5 estratègies de vídeo màrqueting

Cada vegada tenim més clar que el vídeo màrqueting és el present i futur del màrqueting digital. Cada vegada també, són més les empreses que decideixen incorporar el vídeo màrqueting per donar a conèixer i publicitar els seus productes i així atreure més consumidors.

És un mètode ideal per connectar amb els usuaris d'una manera ràpida, directa i emocional. Per això avui parlarem de què és el vídeo màrqueting i quines estratègies de vídeo màrqueting podem seguir.

 

Què és el vídeo marketing?

 

El vídeo màrqueting és l'ús del vídeo dins d'un estratègia digital per donar a conèixer, posicionar, promocionar i vendre un producte o una marca amb una única finalitat: aconseguir els objectius proposats per l'empresa.

Aquest tipus d'estratègies de màrqueting atrauen tant perquè és una cosa fàcil i ràpid de consumir, no requereix de cap esforç, a més de ser entretingut i aportar valor.

 

9 de cada 10 internautes consumeixen vídeos de les marques que segueixen en xarxes socials”

 

 

Veient-lo d'aquesta manera donen ganes d'usar el vídeo màrqueting a les estratègia de marketing digital, oi? Doncs, hi ha més!

 

Les persones s'entretenen molt més amb un vídeo que amb una imatge. És per això que la proximitat dels vídeos, la seva compatibilitat, la viralització, genera confiança, visibilitat, credibilitat i desperten un gran interès per part del consumidor.

 

Si vols ser  efectiu amb la teva estratègia de marketing te proposem 5 estratègies de vídeo marketing que no tet fallaran:

 

 

1. Apel·la a emocions i experiències
 

L'ingredient estrella perquè un vídeo tingui èxit es basa en l'emoció. Puguis utilitzar la tècnica que vulguis però si aconsegueixes remoure alfo en l'usuari guanyaràs moltíssims punt en la teva estratègia.

 

2. Vídeo marketing amb influencers


És cert que aquest és un punt que potser empreses de recent creació no podrien accedir, però, tenir una persona que t'ajudi a impulsar el teu vídeo a través dels seus canals i cap als seus seguidors, sens dubte és una de les millors estratègies.

 

3. Streaming a les xarxes socials
 

Sens dubte una de les tendències pel que fa a vídeo màrqueting ens referimospara marques o empreses és la de transmetre en viu a través de les xarxes socials. A través d'aquest mètode les empreses poden humanitzar i emfatitzar més amb els seus consumidors transmetent alhora confiança.

 

4. Vídeo interactiu
 

Aquests vídeos es fan servir perquè les accions dels usuaris tinguin beneficis per a l'empresa, com ara, guanyar subscriptors. Una de les fórmules més utilitzades en aquest tipus de vídeos és el de demanar un correu electrònic per seguir veient-lo. Perquè sigui interactiu ha d'estar en algun portal que permeti la interacció, com Wistia, Play Film entre d'altres.

 

5. Tutorials
 

Els tutorials atrauran més trànsit weba la teva pàgina, per no dir ja que generarà un contingut de valor per als teus seguidors.
L'estructura correcta del vídeo tutorial ha de ser: explicar el que es va a fer, mostrar com es fa i finalitzar repassant els punts principals. I, sempre que puguis, inclou un.
 

 

Havies provat ja alguna d'aquestes estratègies de vídeo màrqueting? A Use It col·laborem amb experts i professionals de diferents àmbits que poden generar videos enfocats al màrqueting per a la teva empresa. T'animes? Contacta'ns