portada-diseño-2019

8 tendències de disseny web per al 2019

1 February 2019
DISSENY
5 min (578 paraules)

El disseny web és un tipus d'art canviant, que s'actualitza amb el temps segons les necessitats i peticions dels usuaris per així satisfer el que l'usuari espera o desitjaria trobar.

DISSENY NO ÉS EL QUE VEUS, SINÓ EL QUE HAS DE FER QUE ALTRES PERSONES VEGIN.

Per això, tenint en compte que el disseny està sempre pensat per a les altres persones, avui us portem una publicació on us definim 10 tendències que es veuran en el disseny de webs aquest 2019.

 

1#Tipografies gegants
Una de les tendències que ja vam veure en 2018 però que aquest any s'imposarà encara més, és l'ús de tipografies com a element principal. És a dir, tipografies gegants que es converteixen en les protagonistes de el disseny i entorn d'elles gira el missatge principal, molt utilitzades per sobre de fotografies o elements gràfics.
 

2#Ample complet
Enrere han quedat les pàgines web amb marges laterals definits per donar pas als elements amb ample complet, que han pres força en els últims mesos i es fan servir especialment en capçaleres i material multimèdia per destacar el contingut i mostrar la màxima quantitat d'informació possible en només un cop d'ull.

 

3#Vídeos com fons
El vídeo és un element a tenir en compte a l'hora de dissenyar una web. En aquest cas ens centrem en els vídeos empleats com a fons de seccions o capçaleres, ja que aporten un toc molt creatiu i visual a el disseny, i generen un gran impacte en l'usuari i permeten informar-lo de forma ràpida i directa.
 

4#Explosió de color: paletes brillants i intenses
Aquest 2019 les paletes de colors cobraran força i seran tendència amb colors brillants i intensos. Així que atreveix a fer servir colors com el violeta, groc, vermell, blau elèctric ... colors forts combinats amb colors més suaus, per no sobrecarregar el disseny.
 

5#Chatbots creatius
Cada vegada és més fàcil integrar chatbots automàtics i creatius mitjançant API obertes i que es poden programar perquè s'ajustin automàticament i ofereixin una experiència d'usuari personalitzada, divertida i interactiva. Així doncs l'ús d'chatbots és una tendència creixent que aporta beneficis tant a l'empresa com a l'usuari.
 

6#Dissenys orgànics, oblics i elements geomètrics
En 2019 les corbes orgàniques i formes arrodonides estaran molt de moda. Amb aquest tipus de formes, que proporcionen una sensació de continuïtat, captarás encara més l'atenció de l'usuari i aconseguiràs dirigir-lo a les àrees més importants de la teva pàgina web.

 

 

7#Animacions i cinemagraphs
Les animacions són un recurs molt atractiu per a usar en les webs que poden donar-li un toc distintiu i original però cal evitar usar-les en excés, ja que pot recarregar el resultat final i avorrir o "incomodar" a l'usuari. A més, es aquesta popularitzant l'ús dels cinemagraphs, una barreja entre gif i vídeo.

 

8#Estructures asimètriques i modularsEls dissenys modulars plantegen la utilització de diferents elements per separat, però alhora integrats en un concepte comú, buscant a més certa aletoriedad visual. A més es popularitzarà l'ús d'estructures asimètriques que s'allunyen de formes més clàssiques o rectes, per utilitzar com a separador entre diferents seccions o apartats en una pàgina.

 

A Use It ens agrada estar a el dia sobre les tendències de disseny web, disseny d'apps, disseny gràfic ... I estem desitjant començar a aplicar en els nostres dissenys les tendències d'aquest 2019. Vols que el teu projecte web segueixi les tendències d'aquest 2019? Contacta'ns, t'esperem!