8 tendències de disseny web per al 2019

Fotografia amb el text "8 Trendencias de disseny web per al 2019"

1 de febrer de 2019

8 tendències de disseny web per al 2019

El disseny web és un tipus d'art canviant, que s'actualitza amb el temps segons les necessitats i peticions dels usuaris per així satisfer el que l'usuari espera o desitjaria trobar.

 

“Disseny no és lo que veus, si no lo que has de fer que altres persones vegin.”

 

Per això, tenint en compte que el disseny està sempre pensat per a les altres persones, avui us portem una publicació on us definim 10 tendències que es veuran en el disseny de webs aquest 2019.

 

#1 Tipografías gegants

Una de les tendències que ja vam veure en 2018 però que aquest any s'imposarà encara més, és l'ús de tipografies com a element principal. És a dir, tipografies gegants que es converteixen en les protagonistes del disseny i entorn d'elles gira el missatge principal, molt utilitzades per sobre de fotografies o elements gràfics.

 

#2 Amplada completa

Enrere han quedat les pàgines web amb marges laterals definits per donar pas als elements amb ample complet, que han pres força en els últims mesos i es fan servir especialment en capçaleres i material multimèdia per destacar el contingut i mostrar la màxima quantitat d'informació possible en només un cop d'ull.

 

#3 Vídeos com fons

El vídeo és un element a tenir en compte a l'hora de dissenyar una web. En aquest cas ens centrem en els vídeos empleats com a fons de seccions o capçaleres, ja que aporten un toc molt creatiu i visual al disseny, i generen un gran impacte en l'usuari i permeten informar-lo de forma ràpida i directa.

 

#4 Explosió de color: paletes brillants i intenses

Aquest 2019 les paletes de colors cobraran força i seran tendència amb colors brillants i intensos. Així que atreveix a fer servir colors com el violeta, groc, vermell, blau elèctric ... colors forts combinats amb colors més suaus, per no sobrecarregar el disseny.

 

#5 Chatbots creatius

Cada vegada és més fàcil integrar chatbots automàtics i creatius mitjançant API obertes i que es poden programar perquè s'ajustin automàticament i ofereixin una experiència d'usuari personalitzada, divertida i interactiva. Així doncs l'ús d'chatbots és una tendència creixent que aporta beneficis tant a l'empresa com a l'usuari.

 

#6 Dissenys orgànics, oblics i elements geomètrics

En 2019 les corbes orgàniques i formes arrodonides estaran molt de moda. Amb aquest tipus de formes, que proporcionen una sensació de continuïtat, captarás encara més l'atenció dels usuaris i aconseguiràs dirigir-lo a les àrees més importants de la teva pàgina web.

 

#7 Animacions i cinemagraphs

Les animacions són un recurs molt atractiu per a usar en les webs que poden donar-li un toc distintiu i original però cal evitar usar-les en excés, ja que pot recarregar el resultat final i avorrir o "incomodar" a l'usuari. A més, es aquesta popularitzant l'ús dels cinemagraphs, una barreja entre gif i vídeo.

 

#8 Estructures asimètriques i modulars

Els dissenys modulars plantegen la utilització de diferents elements per separat, però alhora integrats en un concepte comú, buscant a més certa aletoriedad visual. A més es popularitzarà l'ús d'estructures asimétriacas que s'allunyen de formes més clàssiques o rectes, per utilitzar com a separador entre diferents seccions o apartats en una pàgina.

 

 

En UseIt ens agrada estar al dia sobre les tendències de disseny web, disseny d'apps, disseny gràfic ... I estem desitjant començar a aplicar en els nostres dissenys les tendències d'aquest 2019. Vols que el teu projecte web segueixi les tendències d'aquest 2019? Contacteu-nos, t'esperem!