portada-videos-gratuitos

On aconseguir vídeos gratuïts?

7 June 2019
DISSENY
6 min (704 paraules)

Els vídeos són un recurs molt interessant per al màrqueting d'una empresa, tant per utilitzar a la pàgina web com per a publicacions a les xarxes socials, però no sempre hi ha prous recursos destinats per gravar o comprar aquest tipus de contingut audiovisual ...

Així doncs, si t'estàs preguntant on pots aconseguir vídeos gratuïts per a la teva empresa ... Estas en el lloc indicat! Avui us portem un post molt interessant, alhora que útil, com ho són les següents pàgines on podràs descarregar tots els vídeos que et facin falta sense cap tipus de límits. Comencem!

 

10 BANCS DE VÍDEOS GRATUÏTS QUE POTS DESCÀRREGAR:  

Videezy

Videezy et permet descarregar vídeos a 4k i HD. És una plataforma fàcil d'utilitzar que et permetrà filtrar per categories o buscar usant paraules clau. A diferència d'altres plataformes Videezy et permet buscar en castellà. I un punt que juga molt a favor d'aquesta és que no et fa falta registrar-te per poder usar-la. Amb un simple clic tindràs el vídeo al teu abast.

 

Pixabay
Aquesta plataforma també disposa d'un banc de vídeos gratuïts en 4k i HD. També t'ofereix la possibilitat de filtrar per categories o efectes entre altres i a diferència de l'anterior en aquesta l'ús dels seus vídeos és lliure, de manera que pots usar-los i fins i tot modificar-sense cap tipus de restricció.

 

Dareful
Dareful és més peculiar perquè el mateix fundador de la plataforma és qui puja els vídeos a la plataforma perquè te'ls puguis descarregar gratuïtament. Puja 5 al dia, i els pots fer servir per a tots els usos sempre que el mencions.

 

Pexels Videos

Segur que ja coneixeu Pexels però, pel seu banc d'imatges també gratuït, però aquesta vegada ho tenim a la nostra llista perquè també ens ofereix vídeos exclusius gratis i sense dret d'autor, de manera que també els podràs fer servir per a qualsevol cosa.

 

Videvo
Aquesta plataforma ofereix també vídeos gratuïts que podràs fer servir per a fins comercials o personals sempre que el que vulguis utilitzar no porti la llicència Creative Commons 3.0. En aquest cas hauràs de citar al seu autor si vols poder donar-li ús.

 

Corverr
Coverr és una plataforma que dedica els seus vídeos en exclusiva a capçaleres de pàgines web. Són gratuïts i els pots fer servir sense problemes, a més t'ofereix la possibilitat d'HTML, CSS i Javascript per a que els puguis pujar directament a la pàgina web. Els vídeos d'aquesta pàgina estan subscrits a la llicència CCO 1.0 Universal de domini públic.

 

Mazwai
Mazwai t'ofereix vídeos gratuïts de manera diferent. Tens una multitud de col·leccions de vídeos on podràs trobar qualsevol tipus de situació que estiguis buscant. Però per si fos poc, també trobaràs vídeos de timelapse o càmera lenta. La llicència sota la qual està t'obliga a citar a l'autor per als seus usos, comercials o no.

 

Ponds

Pond5 posa al nostre abast no només vídeos gratuïts sinó que també, alhora és un banc d'imatges, slow motin, il·lustracions i efectes de so totalment gratuïts. Per alfo és una de les més conegudes. Però, a diferència de les altres perquè puguis descarregar el seu contingut has d'estar registrat en el seu pàgines web.

 

Vidsplay
Vidsplay és una altra eina que et permet descarregar-te els seus vídeos sense necessitat de registrar-te i de manera gratuïta. Una de les diferències que trobem amb altres pàgines és que en està podem previsualitzar el vídeo abans de descargárnoslo. També està lliure de drets d'autor pel que el podràs fer servir sense limitacions.

 

Clip Canvas
No tot ens ho podien servir en safata, i és que en Clip Canvas la majoria de vídeos són Premium, encara que no et alteris encara perquè, si està en la nostra llista de pàgines per descarregar vídeos gratuïts és perquè disposa d'una secció en la qual podràs trobar una sèrie de vídeos que compten amb una llicència integrada perquè els puguis usar de forma il·limitada.

 

A Use It treballem sempre amb el millor contingut audiovisual per als nostres dissenys i projectes, ja sigui a través de bancs gratuïts d'aquests tipus de contingut o col·laborant amb fotògrafs i videogràfics amb un ampli portfoli. Necessites més informació? Contáctanos.