Apps corporatives per a empreses

Apps corporatives per a empreses

18 de gener de 2019

Apps corporatives per a empreses

No us sorprendrà si us dic que gestionar una empresa no és una tasca fàcil, oi? No obstant això, l'avanç de la tecnologia ens ho ha tornat tot una mica més senzill, i ens permeten organitzar moltes de les tasques des del mòbil. Amb l'e-mail, els xats i les xarxes socials s'han fet canvis enormes en el nostre dia a dia i si és cert que han aportat molts beneficis a l'hora de compartir informació i comunicar-nos, també es converteixen en una font de distracció. Ja que, per aquests mitjans rebem molta més formació de la que ens cal per treballar.

Per això avui parlarem d'algunes Apps dissenyades per facilitar la comunicació corporativa dins de l'empresa. Però abans definirem bé el concepte de "comunicació corporativa".

 

Comunicació corporativa, què és?

Definim aquest concepte com aquella comunicació que va dirigida als treballadors d'una empresa. Neix com a resposta a la necessitat de la companyia de motivar el seu equip i retenir els seus mebres en un bon entorn en el qual treballar i alhora ser més eficients.

El millor, és que a més, la comunicació corporativa interna serveixi per ajudar a l'externa. A què ens referim? A que el community maneger disposi en tot moment informació actualitzada, informes, contactes, agendes ... per poder convertir-lo en contingut per les xarxes socials i oferir-los així una bona atenció.

 

Característiques Apps de comunicació corporativa

 

#1. Canal de comunicació: perquè els associats d'una entitat es puguin contactar amb facilitat.

 

#2. Gestió d'incidències y suggestions.

 

#3. Tauler d'anuncis: on poder oferir serveis i productes, o qualsevol altra informació que sigui d'utilitat.

 

#4. Mapa y localitzacions; on es mostren instal·lacions de l'empresa i serveis geolocalitzats.

 

#5. Opció de programar l'enviament de notificacions amb data i hora en concret i saber si s'han rebut i llegit. 

COMCORP: el nostre producte d'Apps corporatives

Use It ha desenvolupat està solució mòbil per crear un canal de comunicació amb tots els associats a una entitat.

Pot ser privada o pública, privada per als usuaris que accediran a través d'un usuari i contrasenya que es generarà automàticament. I es pot fer pública en el moment en què vulguem difondre una informació.

T'ofereix la possibilitat de personalitzar el disseny amb els colors corporatius i el logotip, etc. Així com crear mòduls amb qualsevol tipus de funció que es pot dissenyar a mida.

Per al seu ús, es pot donar d'alta a un manager mitjançant un e-mail que podrà gestionar els grups.

En definitiva, COMCORP és una bona opció d'App corporativa per tenir al teu equip connectat al mateix temps!

 

Tria l'App que millor s'adapti a les teves necessitats per poder crear una dinàmica més participativa en el teu equip. Si tens dubtes i no saps per on començar, contacta'ns, en Use It som experts en la creació d'Apps corporatives i t'assessorarem per ajudar-te amb la teva comunicació interna.