miniatura-bancos-imagenes

Bancs d'imatges

4 setembre 2018
DISSENY
4 min (443 paraules)

En una societat visual com la nostra, on la gent prefereix veure a llegir, usar imatges per a expressar els valors de la teva empresa, publicitat per als teus productes, o per a cridar l'atenció dels usuaris, és un factor que cal tenir molt en compte. Però... On amb si imatges de qualitat?

EXISTEIXEN BANCS D'IMATGES GRATUÏTS I DE PAGAMENT, ELS QUALS TENEN AVANTATGES I INCONVENIENTS.

 

En Internet existeixen una gran varietat de llocs web on trobar imatges i recursos gràfics per a les teves publicacions, web, dissenys... Aquests llocs, principalment, solen ser bancs d'imatges que recullen fotografies d'estoc. La fotografia d'estoc és una alternativa per a comercialitzar fotografies, les imatges pensades a aquest efecte il·lustren un sens fi de temes i situacions, i el seu funcionament és simple, el fotògraf cedeix el seu treball al comprador sota una extensa varietat de llicències.

 

BANCS D'IMATGES GRATUÏTS I EXEMPLES

Els bancs d'imatges gratuïts solen tenir fotos professionals, de qualitat i la seva llicència sol estar oberta tant a ús comercial com personal. Les imatges que podeu utilitzar són aquelles l'autor de les quals t'ha donat permís per escrit (ja sigui en un email, en paper...), o bé les que posseeixen una Llicència de Creative Commons que t'habiliti a això. Un dels inconvenients dels bancs d'imatges gratuïts és que no existeixen molts, i els que existeixen, no solen tenir tanta varietat de fotografies com en un de pagament, a més, pot ser que la fotografia que usis l'hagin usat 200 persones més per als seus dissenys, així que no tens exclusivitat amb ella.

captura-ejemplo-unsplashAlguns bancs d'imatges gratuïts on pots trobar una gran varietat de fotografies i recursos gratuïts són, per exemple: Unsplash, Re:splashed, Pexels, Pixabay, Stokpic ... entre d'altres.

 

BANCS D'IMATGES DE PAGAMENT I EXEMPLES

Els bancs d'imatges de pagament són l'opció més usada per dissenyadors gràfics, de web, empreses.... Això és perquè en aquests bancs d'imatges hi ha moltíssimes més opcions que en un banc gratuït. Com a punts a favor, els bancs de pagament sempre tenen cercadors, el preu vària segons la grandària i resolució que desitges comprar de la imatge o segons la mena de llicència que vulguis.

captura-ejemplo-pagoAlguns bancs d'imatges de pagament on pots trobar una gran varietat de fotografies i recursos són, per exemple: Shutterstock, iStock, Depositphotos, Dreamstime, Adobe Stock ... entre d'altres.

 

NO TROBA RES?

Si aquestes buscant la fotografia perfecta en bancs d'imatges, però no la trobes... Potser és perquè encara no existeix. En aquest cas, podem ajudar-te. A Use It comptem amb col·laboradors audiovisuals (fotògrafs i vídeografs) que són capaços de capturar l'essència de la teva empresa per a aconseguir la fotografia perfecta. Ens posem en contacte?