Bancs d'imatges

Composició de 9 imatges de stock.

4 de setembre de 2018

Bancs d'imatges

En una societat visual com la nostra, on la gent prefereix mirar a llegir, fer servir imatges per expressar els valors de la teva empresa, publicitat per als teus productes, o per cridar l'atenció dels usuaris, és un factor que cal tenir molt en compte . Però ... On aconseguim imatges de qualitat?

 

 

“Existeixen bancs d'imatges gratuïts i de pagament,
els quals tenen avantatges e inconvenients.”

 

 

A Internet hi ha una gran varietat de llocs web on trobar imatges i recursos gràfics per a les teves publicacions, web, dissenys ... Aquests llocs, principalment, solen ser bancs d'imatges que recullen fotografies de stock.

La fotografia de stock és una alternativa per comercialitzar fotografies, les imatges pensades amb aquesta finalitat il·lustren un sens fi de temes i situacions, i el seu funcionament és simple, el fotògraf cedeix el seu treball al comprador sota una extensa varietat de llicències.
Bancs d'imatges gratuïts i exemples

Els bancs d'imatges gratuïts solen tenir fotos professionals, de qualitat i la seva llicència sol estar oberta tant a ús comercial com personal. Les imatges que podeu utilitzar són aquelles on l'autor t'ha donat permís per escrit (ja sigui en un correu electrònic, en paper ...), o bé les que posseeixen una Llicència de Creative Commons que t'habiliti a això.

Un dels inconvenients dels bancs d'imatges gratuïts és que no n'hi ha molts, i els que existeixen, no solen tenir tanta varietat de fotografies com en un de pagament, a més, potser que la fotografia que facis servir l'hagin fet servir 200 persones més pels seus dissenys, així que no tens exclusivitat amb ella.Alguns bancs d'imatges gratuits on pots trobar una gran varietat de fotografies i recursos gratuïts són, per exemple: Unsplash, Re:splashed, Pexels, Pixabay, Stokpic ... entre d'altres.

Bancs d'imatges de pagament i exemples

Els bancs d'imatges de pagament són l'opció més utilitzada per dissenyadors gràfics, de web, empreses .... Això és perquè en aquests bancs d'imatges hi ha moltíssimes més opcions que en un banc gratuït. Com a punts a favor, els bancs de pagament sempre tenen cercadors, el preu varia segons la mida i resolució que desitges comprar de la imatge o segons el tipus de llicència que vulguis.


Alguns bancs d'imatges de pagament on pots trobar una gran varietat de fotografies i recursos són, per exemple: Shutterstock, iStock, Depositphotos, Dreamstime, Adobe Stock ... entre d'altres.¿No trobes res?

Si estas buscant la fotografia perfecta en bancs d'imatges, pero no la trobes... Potser es perque encara no existeix. En aquest cas, podem ajudar-te. En USEIT contames amb col·laboradors audiovisuals (fotògrafs i vídeogràfs) que són capaços de capturar l'essència de la teva empresa per aconseguir la fotografia perfecta. Ens posem en contacte?