Beacons, la nova revolució industrial

Beacons, la nueva revolució industrial

16 de novembre de 2018

Beacons, la nova revolució industrial

T'imagines que gràcies a un sensor bluetooth pots monitoritzar en temps real tots els arxius actius de la teva empresa? En aquesta última publicació sobre beacons us expliquem els beneficis dels beacons en el sector industrial.

 

Cada actiu al seu lloc

Amb el sistema de beacons per Bluetooth podem enllaçar una etiqueta amb un actiu, fet que ens permet conèixer en temps real la ubicació d'aquet actiu. A més es poden claassificar aquestos productes d'una nova manera més pràctica i millorar el procés d'adaptació de nous treballadors.

 

“Gràcies als beacons podem reduïr el temps de cerca.”

 

En algunes ocasions es clau el control de la temperatura en determinats productes, alguns tags bluetooth ens permet conèixer la temperatura i altres dades ambientals. Per exemple, podem conèixer quan un aliment deu dirigir-se a una zona y qué temps deu romandre en aquesta, si passa més temps del degut es genera una alerta.

 

Gràcies a un gestor web que es pot integrar amb el software o su RP existent de la empresa, la direcció o departament de gestió pot conèixer la ubicació en temps real d'un actiu i/o treballador i activar processos en cas d'estar en una zona o itinerari incorrecte. El gestor també li permet analitzar els seus espais i generar mapes de calor per zones, tempps de permanencia en cada sector i alertes per canvis d'estat i/o zona.

 

Millor seguretat i eficiència

Amb els sensors beacons podem ajudar-te a protegir millor la teva empresa, ja que podem evitar que treballadors o persones que no formen part de l'empresa pugui entrar en zones no permses i no seguers amb alertes automatitzades i/o bloquejant accesos.

A més, la nostra tecnología ens permet identificar els treballadors i automatitzar processos com el fitxatge diari, control de personal i/o seguiment.

 

La movilitat ens permet optimitzar la gestió de processis com el servei tècnic de les empreses. Disposar d'una App que permeti als treballadors conèixer tasques diaries i poder complimentar la tasca amb la informació i la validació del client directament des de el Smartphone, es un gran avanç en eficiència i producció.

 

Vols que la teva empresa sigui més eficient? A Use It som experts en tecnologia bluetooth i en aplicacions mòbils i en Internet of things, contacta'ns podem ajudar-te a adaptar la teva empresa a les noves tecnologies.