Beneficis d'una marca ben dissenyada

Il·lustració simple amb dos ulls i el títul de la publicació

3 d'agost de 2018

Beneficis d'una marca ben dissenyada

Estem segurs de que quan els possibles clients pensin en la teva marca o negoci, vols que tinguin una bona percepció d'ella, o que l'associïn amb uns valors o objectius concrets, oi? Això s'aconsegueix dissenyant bé una marca, i pot ocórrer tot el contrari si no se li dóna el valor suficient o no es realitza de forma "correcta".


Com dissenyar bé una marca?
La identitat visual d'una empresa està dissenyada basant-se components gràfics explícits que influeixen en l'estil visual com el color, tipografia o tipus de font, formes i símbols entre d'altres, i que serveixen per representar la teva marca.

 

“El logo és la imatge principal
que identificarà la teva marca”.Així doncs, una marca ben dissenyada es basa en definir uns elements gràfics que represeten els valors, objectius i missatges de la teva marca, i alhora, a si mateixa. Molt poques vegades es pot aconseguir aquest objectiu sense l'ajuda d'un professional, el qual ens podrà orientar i captar l'essència de la nostra marca.

“Una bona marca és la base d'un
branding efectiu
, i la base
de tota tècnica de mercat”. 

 

 

Són tot beneficis
La veritat és que quan es fan les coses de la manera "correcta", solen ser tot beneficis. Amb una marca ben dissenyada aconseguiràs ...


1. Credibilitat
Qui pren seriosament un negoci amb una imatge que no està ben treballada i acurada? Ja pots ser molt professional i tenir serveis o productes de qualitat, que amb una marca mal dissenyada ningú els jutjarà amb bons ulls. I ara, pregunta't, ¿confiaries en el teu negoci si ho veiessis per primera vegada?


2. Reputació i posicionamient
Una bona imatge té un impacte positiu en tota l'experiència de marca. Una forta identitat generarà una sensació de pertinença i fiabilitat en les persones que faran que la teva marca guanyi reputació i reconeixement. A més, tots els símbols, valors, cultura i projectes vinculats a la teva marca sumaran valor perquè progressi en el mercat.


3. Més ingressos i més estalvi
L'imatge pot elevar tant la percepció de la teva marca ... que eleva tot el teu negoci a un altre nivell. Aquesta percepció "premium" deixa als clients predisposats a gastar més, o com a mínim, estaran encantats amb la relació qualitat / preu del teu servei o producte. A més, una marca ben dissenyada t'estalviarà diners ja que evitaràs reinventar les peces gràfiques cada dos per tres.


4. Lo bonic i cuidat ajuda 
Tenir i portar un negoci propi estressa, haver de vendre, aconseguir clients ... Si tens una marca ben dissenyada, amb una imatge professional i bonica, et donarà més seguretat per promocionar-te, ja que no és el mateix donar a un possible client una targeta bàsica, a una molt molona.


5. Publicitat gratis!
En ple món de les xarxes socials, als usuaris ens encanta compartir amb els altres el que és bonic i vistós. Si l'embolcall o packaging del teu producte és bonic, als teus clients els vindrà de gust regalar-lo, fotografiar-lo... i sí, compartir-lo a les seves xarxes socials, fet que pot arribar a beneficiar-te molt.

 

Dissenyem?
Y es que de vegades una petita inversió, pot solucionar-te i beneficiar moltíssim al teu negoci, veritat? Si tens una idea per un negoci, o si vols una imatge més representativa per a la teva empresa... Contacta'ns, podem ajudar-te a que la teva marca estigui ben dissenyada.