portada-marca-diseñada

Beneficis d'una marca ben dissenyada

3 agost 2018
MÀRKETING
5 min (552 paraules)

Estem segurs que quan els possibles clients pensin en la teva marca o negoci, vols que tinguin una bona percepció d'ella, o que l'associïn amb uns valors o objectius concrets, veritat? Això s'aconsegueix en dissenyar bé una marca, i pot ocórrer tot el contrari si no se li dóna el valor suficient o no es realitza de manera “correcta”.


COM DISSENYAR BÉ UNA MARCA?

La identitat visual d'una empresa aquesta dissenyada sobre la base de components gràfics explícits que influeixen en l'estil visual com el color, tipografia o tipus de font, formes i símbols entre altres, i que serveixen per a representar la teva marca.

EL LOGO ÉS LA IMATGE PRINCIPAL QUE IDENTIFICARÀ LA TEVA MARCA.


Així doncs, una marca ben dissenyada es basa en definir uns elements gràfics que representin els valors, objectius i missatges de la teva marca, i alhora, a si mateixa. Molt rares vegades es pot aconseguir aquest objectiu sense l'ajuda d'un professional, el qual ens podrà orientar i captar l'essència de la nostra marca.

UNA BONA MARCA ÉS LA BASE D'UN *BRANDING EFECTIU, I LA BASE DE TOTA TÈCNICA DE MERCAT.

 

SÓN TOT BENEFICIS

La veritat és que quan es fan les coses de la forma “correcta”, solen ser tot beneficis. Amb una marca ben dissenyada aconseguiràs...

 

1#Credibilitat
Qui presa de debò un negoci amb una imatge que no està ben treballada i cuidada? Ja pots ser molt professional i tenir serveis o productes de qualitat, que amb una marca mal dissenyada ningú els jutjarà amb bons ulls. I ara, pregunta't, confiaries en el teu negoci si el veiessis per primera vegada?

2#Reputació i posicionament
Una bona imatge té un impacte positiu en tota l'experiència de marca. Una forta identitat generarà una sensació de pertinença i confiabilitat en les persones que faran que la teva marca guanyi reputació i reconeixement. A més, tots els símbols, valors, cultura i projectes vinculats a la teva marca sumaran valor perquè progressi en el mercat.

3#Més ingressos i més estalvi
La imatge pot elevar tant la percepció de la teva marca... que eleva tot el teu negoci a un altre nivell. Aquesta percepció “premium” deixa als clients predisposats a gastar més, o com a mínim, estaran encantats amb la relació qualitat/preu del teu servei o producte. A més, una marca ben dissenyada t'estalviarà diners ja que evitaràs reinventar les peces gràfiques una vegada i una altra.

4#Lo bonic i cuidat ajuda
Tenir i portar un negoci propi estressa, haver de vendre, aconseguir clients... Si tens una marca ben dissenyada, amb una imatge professional i bonica, et donarà més seguretat per a promocionar-te, ja que no és el mateix donar a un possible client una targeta bàsica, a una molt *molona.

5#Publicitat gratis!
En ple món de les xarxes socials, als usuaris ens encanta compartir amb els altres el que és bonic i vistós. Si l'embolcall o embalatge del teu producte és bonic, als teus clients els vindrà de gust regalar-lo, fotografiar-lo... i sí, compartir-ho! en les seves xarxes socials, fet que pot arribar a beneficiar-te molt.

 

DISSENYEM?

I és que a vegades una petita inversió, pot solucionar-te i beneficiar-te moltíssim el teu negoci veritat? Si tens una idea per a un negoci, o vols una imatge més concorde per a la teva empresa... Contacta'ns, podem ajudar-te al fet que la teva marca estigui ben dissenyada.