portada-copywriting-palabras

Copywriting, el poder de les paraules

11 June 2019
MÀRKETING
3 min (349 paraules)

A hores d'ara ja gairebé tots sabem que el màrqueting té diferents tècniques per aconseguir diferents objectius, encara que tots porten a un de principal, el d'aconseguir que l'usuari o públic objectiu realitzi una acció. Una de les tècniques de màrqueting més efectives és el Copywriting, aquest s'empra en gairebé tots els productes de publicitat ja que un ús ben aconsegueix convertir i fidelitzar molts usuaris.

 

PERÒ... QUÈ ÉS EL COPYWRITING?

El copywriting és l'habilitat d'escriure de manera persuasiva qualsevol tipus de text que aparegui a la teva pàgina web per aconseguir que el teu client ideal realitzi una acció, ja sigui contactar, comprar un producte, contractar un servei, subscriure a una newsletter ...

Podríem considerar l'copywriting com el "do" de saber utilitzar les paraules de manera creativa i atractiva per convèncer el lector / usuari / públic objectiu perquè realitzi una acció.

UNA ESTRATEGIA DE MARKETING SENSE COPYWRITING SIMPLEMENT NO VEN.

 

QUINS BENEFICIS POT APORTAR EL COPYWRITING AL TEU NEGOCI?

Ara que ja sabem que és el copywriting, potser et estiguis preguntant ... Puc utilitzar copywriting en l'estratègia de màrqueting del meu negoci? La resposta és si, sigui quin sigui el teu negoci pots utilitzar copywriting ja que aquest és aplicable a tots els negocis.

El copywriting es pot usar en molts àmbits i tipus de productes com ara a la teva pàgina web, flyers, banners, revistes, etc.

Així doncs ... Quins beneficis pot aportar el copywriting al teu negoci?

  1. T'ajuda a vendre els teus productes de manera ràpida i eficaç.
  2. És útil per comunicar quins són els beneficis de la teva oferta d'una forma més atractiva.
  3. Et serveix per captar leads, que en un futur poden convertir-se en clients fidels.
  4. Contribueix a definir la teva proposta de valor com a empresa, marca o negoci.
  5. És capaç de treure el màxim dels testimonis i opinions dels teus clients a la teva pàgina web.
  6. T'ajuda a diferenciar-te de la teva competència d'una manera positiva.

 

Si després de llegir aquest article encara no estàs convençut dels beneficis de contractar un copywriter, contáctanos, som experts en màrqueting, SEO i copywriting.