portada-email-marketing-vender

Email marketing, la clau per vendre a Internet

7 maig 2019
MÀRKETING
3 min (417 paraules)

Si ets un nou emprenedor a punt d'enlairar en el món dels negocis o bé algú que ja té el seu negoci però que no està al corrent dels nous avenços de la tecnologia has de saber que disposes al teu abast d'una eina de costos mínims que t'ajudarà a incrementar les teves vendes des del minut uno. Si vols un increment en els teus ingressos podries provar d'afegir l'email màrqueting en la teva estratègia de màrqueting. Perquè ho puguis entendre una mica millor de què es tracta i com pots treure-li partit, avui et portem al bloc què és l'email màrqueting i com t'ajudarà a augmentar les teves vendes.


QUÈ ÉS EL EMAIL MARKETING?

"L'email màrqueting ve de l'anglès i s'utilitza per definir l'enviament massiu de correus electrònics a un conjunt de contactes. L'enviament d'una campanya d'email màrqueting és alhora un acte de comunicació en línia i màrqueting directe. " Doncs bé, després d'aquesta breu definició entenem l'email màrqueting com una tècnica de comunicació amb usuaris en la que s'utilitza un email per atraure possibles clients potencials. A diferència de l'Spam, aquest email no serà invasiu ja que el client haurà acceptat rebre'l i per el que ens farà saber que està interessat.

EL EMAIL TÉ UNA CAPACITAT QUE MOLTS ALTRES CANALS NO TENEN: SAP CREAR UN TOC PERSONAL DE VALOR A GRAN ESCALA. 

 

COM CREAR UNA CAMPANYA D'EMAIL MARKETING PER VENDRE MÉS? 

  1. Abans de res has de començar per descriure bé a qui et vols dirigir a les teves correus de màrqueting i què vols aconseguir. Tenir clares aquestes idees t'ajudarà per a més tard escriure de manera adequada el missatge que els vols fer arribar als teus possibles clients.
  2. Tria  l'eina per la que vols fer-lis arribar les teves comunicacions. El teu propi correu no pot ser ja que està prohibit. Però, hi ha moltes eines al teu abast amb plantilles per ajudar-te en les teves campanyes. Podràs configurar-lo per així enviar diverses campanyes simultàniament.
  3. Crea un bon assumpte. Ha de ser una cosa que cridi l'atenció ja que l'assumpte pot dependre que obrin o no el teu email.

 

Necessites assessorament per vendre a través de email marketing? Contacta'ns , treballem amb els millors experts en màrqueting que ajudaran a la teva empresa a arribar als seus objectius i fins i tot a superar-los.