Fem un vídeo corporatiu?

Il·lustració d'una càmera clàssica de cine

25 de juliol de 2018

Fem un vídeo corporatiu?

La frase de que una imatge val més que mil paraules, això ho sabem tots i totes. Llavors... si seguim aquesta teoria tenir un vídeo ja ha de ser el més top, no? Doncs la veritat és que si. Els vídeos ens donen la possibilitat de transmetre alguns missatges i/o valors que amb les imatges no podríem.La seva definició

Podem definir un vídeo corporatiu com una peça audiovisual enfocada a la construcció i representació empresarial d'una marca. Aquest tipus de vídeos tenen com a objectiu crear un missatge en el qual s'abordi diferents aspectes referits a l'empresa.
 

“Fer un vídeo corporatiu suposa fidelitzar
i informar
a un futur client”. 

 Fer un vídeo atractiu suposa captar l'atenció de l'espectador, millorar el SEO de la teva pàgina web, augmentar les visites al teu web i el temps que el visitant roman en ella. I és que amb la irrupció del videomarketing online la quantitat d'objectius que podem perseguir en un vídeo d'aquestes característiques poden ser molts, però en concret, en un vídeo corporatiu hauríem de centrar-nos sempre en objectius de comunicació.Diferència entre vídeo promocional i corporatiu

La principal diferència entre un vídeo promocional i un corporatiu, és que aquest últim no sempre es destina a la promoció d'una empresa, pot fins i tot tenir una utilitat interna dins de l'organització, per exemple, per a accions formatives o de motivació dins d'un equip de treball.4 raons

Si encara no estàs decidit a fer el teu vídeo, et donem 4 raons que de ben segur que et convenceran:

 

1. És la forma més dinàmica i eficaç de donar a conèixer la teva empresa
Els continguts multimèdia segueixen sent la forma més eficaç de donar a conèixer una empresa, i és que per molt que ens esforcem a crear continguts o redactar textos simples definint quins són els nostres objectius o quins beneficis pot guanyar l'usuari, si no ho expliquem amb imatges , estarem perdent clients.

La primera impressió és determinant en la captació de clients i aquesta primera impressió està assegurada amb un bon vídeo corporatiu.
2. Diferenciació dels teus competidors
No hi ha res pitjor que no saber com dir-li a la gent el que fas perquè ho entenguin de forma immediata. El principal objectiu de fer un vídeo corporatiu del teu negoci és explicar què et diferencia dels teus competidors, i una bona opció és contestar amb imatges i veu a algunes senzilles preguntes, com per exemple; Quin és el teu valor afegit? També és important valorar si has d'incloure testimonis de clients, cosa que li donarà pistes a futurs usuaris sobre els teus productes o serveis. Pel que fa al temps, com més curt sigui el vídeo millor.3. Milloraràs el SEO de la teva web
Després de fer un vídeo corporatiu, el més habitual és compartir en xarxes socials, entre elles serà molt efectiu pujar el vídeo a Youtube (de vegades és més fàcil posicionar un vídeo a Google de posicionar el propi lloc web). A més, els vídeos publicats en una pàgina web redueixen la taxa de rebot en mantenir l'espectador durant més d'un minut visualitzant-i, per tant, en reduir la taxa de rebot el SEO millorarà.


4. Vendràs més
Les dades ho confirmen. Hi ha moltes empreses que l'han comprovat, i parlen d'un augment de més del 20% en la taxa de conversió després d'incloure al seu web un vídeo explicatiu sobre el que venen. I és que l'usuari fa clic primer en una imatge que no en un link de text explicatiu. Com a recomanació, també pot resultar eficaç incloure un banner o un toc d'atenció en finalitzar la reproducció del vídeo, amb un enllaç que converteixi els espectadors en un clients potencials.

 

Llums, càmera i acció!
Nosaltres ja tenim el nostre vídeo corporatiu a punt de ser publicat, i creiem que és una de les millors inversions que es pot realitzar per definir i promocionar una marca i / o empresa. Vols més informació per tenir el teu vídeo corporatiu? ¡Contacta'ns!