portada-video-corporativo

Fem un vídeo corporatiu?

25 Juliol 2018
DISSENY
6 min (662 paraules)

El que una imatge val més que mil paraules, això ho sabem *todxs. Llavors... si seguim aquesta teoria tenir un vídeo ja ha de ser el més, no? Perquè la veritat és que si. Els vídeos ens donen la possibilitat de transmetre alguns missatges i/o valors que amb les imatges no podríem.

 

LA SEVA DEFINICIÓ

Podem definir un vídeo corporatiu com una peça audiovisual enfocada a la construcció i representació empresarial d'una marca. Aquest tipus de vídeos tenen com a objectiu crear un missatge en el qual s'abordi diferents aspectes referits a l'empresa.

FER UN VÍDEO CORPORATIU SUPOSA FIDELITZAR I INFORMAR UN FUTUR CLIENT.

Fer un vídeo atractiu suposa captar l'atenció de l'espectador, millorar el SEU de la teva pàgina web, augmentar les visites al teu web i el temps que el visitant roman en ella. I és que amb la irrupció del videomarketing online la quantitat d'objectius que podem perseguir en un vídeo d'aquestes característiques poden ser molts, però en concret, en un vídeo corporatiu hauríem de centrar-nos sempre en objectius de comunicació.

 

DIFERÈNCIA ENTRE VÍDEO PROMOCIONAL I CORPORATIU

La principal diferència entre un vídeo promocional i un de corporatiu, és que estigui últim no sempre es destina a la promoció d'una empresa, pot fins i tot tenir una utilitat interna dins de l'organització, per exemple, per a accions formatives o de motivació dins d'un equip de treball.


4 RAONS

Si encara no aquestes decidit a fer el teu vídeo, et donem 4 raons que d'assegurança que et convenceran:


1#És la forma més dinàmica i eficaç de donar a conèixer la teva empresa
Els continguts multimèdia continuen sent la forma més eficaç de donar a conèixer una empresa, i és que per molt que ens esforcem a crear continguts o redactar textos simples definint quins són els nostres objectius o quins beneficis pot guanyar l'usuari, si no el comptem amb imatges, estarem perdent clients. La primera impressió és determinant en la captació de clients i aquesta primera impressió aquesta assegurada amb un bon vídeo corporatiu.

 

2#Diferenciació dels teus competidors
No hi ha res pitjor que no saber com dir-li a la gent el que fas perquè ho entenguin de manera immediata. El principal objectiu de fer un vídeo corporatiu del teu negoci és explicar què et diferencia dels teus competidors, i una bona opció és contestar amb imatges i veu a algunes senzilles preguntes, com per exemple; Quin és el teu valor afegit? També és important valorar si has d'incloure testimoniatges de clients, alguna cosa que li donarà pistes a futurs usuaris sobre els teus productes o serveis. Quant al temps, quant més curt sigui el vídeo millor.

 

3#Milloraràs el SEO del teu web
Després de fer un vídeo corporatiu, l'habitual és compartir-lo en xarxes socials, entre elles serà molt efectiu pujar el vídeo a Youtube (a vegades és més fàcil posicionar un vídeo en Google que posicionar el propi lloc web). A més, els vídeos publicats en una pàgina web redueixen la taxa de rebot en mantenir a l'espectador durant més d'un minut visualitzant-lo i, per tant, en reduir la taxa de rebot el SEU millorarà.

 

4#Vendràs més
Les dades ho confirmen. Hi ha moltes empreses que ho han comprovat, i parlen d'un augment de més del 20% en la taxa de conversió després d'incloure en el seu web un vídeo explicatiu sobre el que embenin. I és que l'usuari fa clic primer en una imatge que no en un link de text explicatiu. Com a recomanació, també pot resultar eficaç incloure un bàner o un crit d'atenció en finalitzar la reproducció del vídeo, amb un enllaç que converteixi als espectadors en un clients potencials.

 

 

LLUMS, CÀMARES I ACCIÓ!

Nosaltres ja tenim el nostre vídeo corporatiu a punt de ser publicat, i creiem que és una de les millors inversions que es pot realitzar per a definir i promocionar una marca i/o empresa. Vols més informació per a tenir el teu vídeo corporatiu? Contacta'ns!