Generació Z i les seves exigències per a les Apps

Fotografia amb el text " Generación Z y sus exigencias para las Apps"

20 de febrer de 2019

Generació Z i les seves exigències per a les Apps

Cada vegada és una tasca més complicada crear una aplicació mòbil que agradi als nous nadius digitals, l'anomenada Generació Z, i el que ningú pot negar és que són cada vegada més exigents al que de noves tecnologies es tracta. És per això que en crear una nova App cal innovar al màxim per tal que cridi la seva atenció.

En el post d'avui et donem alguns consells per assegurar-te que la teva App sigui prou atractiva per agradar a la Gen Z i així tenir-los enganxadíssim.

Però abans de res, què és la Gen Z?.

 

Doncs bé, aquesta generació està composta pels joves nascuts entre el 1994 i el 2010 (tot i que encara no es trobi ben definit). Segons estudis realitzats, s'ha calculat que aquesta generació serà d'aproximadament un 32% de la població en el 2019. Una xifra de gran importància ja que correspon a un percentatge elevat de la població total. És per això que si vols desenvolupar una App has conèixer-los moooolt però que molt bé, saber les seves preferències, gustos, requisits ...

 

Aquesta generació és també coneguda com la generació mòbil. Més del 96% disposen al seu abast d'un Smartphone, han nascut amb les xarxes socials, busquen velocitat i visualitat al mateix temps, amb altres paraules, busquen contingut fàcil de veure. Amb això ja tens una base per saber cap a on encarar el teu projecte App.

 

A continuació et recomanem una sèrie de passos a seguir per desenvolupar una App d'acord amb la nova generació:

 

 

  • Intenta que la App sigui social: la Gen Z sempre està interactuant amb altres, per això, el desenvolupament de la comunicació in-app és fonamental perquè puguin estar connectats sense sortir de la mateiza App.

     
  • Disseny intuïtiu: que l'app funcioni ràpid és necessari per mantenir a aquesta generació enganxada, per això, el seu ús ha d'estar integrat amb un disseny simple i amb botons coneguts.

 

  • Usabilitat: aquest és un requisit que en general, tant en app com a web ha de prevaler sobre els altres, ha de ser fàcil navegar per ella, per la qual cosa hem d'evitar menús complexos.

 

  • Originalitat als gràfics: crida la seva atenció amb elements visuals, utilitza animacions, evita icones fosques i combina-ho amb un disseny atractiu.

 

 

Resumint: busca que l'App sigui sempre SIMPLE, INTUÏTIVA i VISUAL.


Després de tot això, ja hauries de conèixer més a la Generació Z, de manera que pots començar a desenvolupar la teva aplicació.

 

Aprofita els nostres consells i si encara tens algun dubte no dubtis en contactar amb nosaltres, en Use It som experts en la creació d'Apps mòbils, t'ajudarem en el que necessitis.