portada-subir-videos-empresa

On pujar els vídeos de la teva empresa?

29 març 2019
DISSENY
4 min (465 paraules)

Si penses que YouTube és l'únic lloc que tens per pujar els teus vídeos aquestes molt equivocat. És cert que és la plataforma estrella i preferida per molts però això no treu el fet que hagin moltes altres llocs on pots pujar els teus vídeos empresarials i treure'n el màxim profit ja que és una gran manera de generar trànsit a la teva web i guanyar visibilitat, però, no només cal saber crear-los sinó que cal saber on difondre'ls!

TOTS ELS CONTINGUTS HAN DE SER EXCEL·LENTS, QUE PROVOQUIN QUE ELS ALTRES VULGUIN COMPARTIR-LOS. - @JOEPULIZZI

 

Per això, avui et portem a l'bloc alternatives on poder pujar les teves campanyes publicitàries, vídeos corporatius i molt més que et faran tenir més presència a internet. De fet són moltíssimes les plataformes que podem trobar per pujar els nostres vídeos i com són tantes que no les podrem anomenar totes en aquesta publicació, per això, hem seleccionat les 6 plataformes amb més nom a Internet:

 

ON PENJAR ELS VÍDEOS DE LA TEVA EMPRESA 

LA TEVA PRÒPIA PÀGINA WEB

Dins de la pàgina web tens diverses opcions per publicar-lo, ja a la home, sobre nosaltres o en algun producte. El fet és que no només guanyaràs més posicionaments sinó que donaràs bona impressió als teus clients.

 

YOUTUBE

Sens dubte i després del que hem dit sobre aquesta plataforma no podria faltar en el nostre rànquing de llocs on pujar els vídeos de la teva empresa. I es que sens dubte YouTube et dóna el que vols veure.

 

VIMEO

Sens dubte podem dir que VIMEO és un del principals competidors de YouTube. Un punt en contra és que la seva versió gratuïta és limitada.

 

FLICKR

T'equivocaves si eres dels que pensaves que aquesta pàgina servia només per pujar imatges. Aquí també podràs pujar els teus vídeos amb sol 2 limitacions:

  • Duració de 3 minuts
  • Arxius de 1GB

 

FACEBOOK

Una cosa indiscutible és que Facebook segueix regnant a les xarxes socials, el seu ritme és constant i creix cada dia més. Els vídeos són el format més compartit de les xarxes socials pel que a l'pujar-lo a Facebook tens més probabilitats que es converteixi en viral.

 

INSTAGRAM

A Instagram també pots pujar els teus vídeos però amb un límit. Poden durar només 60 segons. Però això no ha de ser un inconvenient ja que si l'habitual és que pugis vídeos curts, tens a la teva disposició els Instastories que s'eliminaran a les 24 hores.

 

TWITTER

A Twitter cada vegada van tenint més èxit els vídeos, tant és el seu potencial que han augmentat la durada dels vídeos de tot just 30 segon a 2 minuts !!

 

 

En Use It col·laborem amb professionals de diferents camps que són capaços de generar vídeos perquè la teva empresa arribi al teu públic objectiu de forma efectiva. Vols més informació? Contacta'ns.