portada-drupal8

Què és Drupal 8?

25 January 2018
WEB
3 min (333 paraules)

Imagina't que vols construir un lloc web preparat per treballar amb diferents tipus de continguts però no saps com començar. No passa res, no has de preocupar-te, ja que a continuació t'expliquem tot el que necessites saber sobre un dels CMS o sistemes de gestió de continguts més potents, i que utilitzem a Useit des de fa molts anys.

Com ja hem dit, Drupal és un sistema de gestió de continguts que compta amb la tecnologia més avançada per al desenvolupament web, oferint-te una infinitat de possibilitats a l'hora de crear, actualitzar i gestionar un lloc web d'una forma senzilla i realment eficaç. Totalment gratuït i sense la necessitat de comptar amb una llicència per al seu ús, s'ha convertit en els últims anys en tota una referència a l'hora de dur a terme qualsevol tipus de projecte web.

Es tracta d'un programari totalment lliure, que utilitza codi obert i que està escrit en llenguatge PHP. Possiblement sigui el CMS més complet que hi ha actualment, amb un específic sistema de programació d'una enorme qualitat, que fa les delícies dels programadors més professionals i especialitzats. Es podria dir que fins i tot ha superat a altres CMS molt més simples com WordPress o PrestaShop.

L'última versió, Drupal 8, és la més potent fins avui, ideal per a construir qualsevol lloc web en un temps rècord i treure-li el màxim rendiment, ja que resulta realment intuïtiva i eficaç. Ha renovat per complet la seva interfície d'administració i ha millorat el seu sistema de caché, la qual cosa es tradueix en un important augment del rendiment respecte a les anteriors versions i en una rapidesa molt major.

Apostar per Drupal és apostar pel segur, i és que els avantatges que ofereix la seva última versió respecte a altres CMS són innombrables. I ara, et veus preparat per fer realitat el teu projecte? Contacta amb nosaltres sense compromís, resol tots els teus dubtes i fes realitat el somni que tens en ment.