Sketch

Sketch

12 d'octubre de 2017

Sketch

Tothom vol una eina que li proporcioni un resultat d’alta qualitat, li aporti fluïdesa de treball, recursos útils i un preu competitiu, oi?

Aquesta eina s’anomena Sketch, va ser creada per Bohemian Coding al 2008 i ha tingut un creixement imparable. Sketch és un programa creat específicament per al disseny digital, pensat per i per a dissenyadors UX/UI. El fet d'haver nascut en l'era de la tecnologia i tenir una competència que va néixer fa molts anys, ha permès detectar errors. Això ha fet que l’interfície i característiques estiguin dissenyades per cobrir les necessitats i objectius dels dissenyadors.

La seva interfície lleugera i senzilla i un entorn de treball amb eines destinades al disseny UI, la fan “friendly” des del primera interacció. La comunitat i recursos que hi ha al voltant d'ella és enorme i creix dia a dia per facilitar la vida als dissenyadors.

No obstant, Sketch compta amb iOS Mirror (iOS) i Skala Preview (Android), que et permeten veure en smartphone i tablet el disseny que vas creant en cada moment.

A més, és compatible amb Invision, una eina de prototipatge citada ja en el blog, la qual agilitza molt la feina entre dissenyadors i desenvolupadors.

A Useit som especialistes en disseny UI i UX. Estem en un sector que està evolucionant i hem d’estar innovant-nos constantment. Per tant, no hem dubtat en apostar per noves eines i crear projectes millors.

Creus que Sketch és útil?