Trello i el seu workflow

Trello i el seu workflow

15 de novembre de 2017

Trello i el seu workflow

"Tinc un munt de coses per fer i no sé per on començar" , et sona aquesta frase?

És una frase que escoltem habitualment en el nostre àmbit laboral. És molt senzill evitar dir aquestes coses, però la veritat és que organitzar-se requereix certa disciplina. Per fer més suportable aquesta tasca d'organització i gestió de tasques, volem explicar-vos l'eina col·laborativa de gestió de tasques que utilitzem a Useit.

Un dels avantatges que té Trello és que amb un sol cop d'ull, et permet veure en que estàs treballant, que està realitzant la resta i en quina part del procés estan. Aquesta eina serveix indistintament per al desenvolupament de projectes propis i grupals.

Però com funciona Trello?

Les targetes individuals poden contenir llistes de tasques, imatges, arxius adjunts, dates de lliurament, etiquetes de colors i comentaris d'altres persones que comparteixin amb tu el tauler. 

És probable que ja t'hagis adonat del potencial d'aquesta eina. Les targetes de Trello són com a petits post-it en un tauler de suro però en format digital, de manera que pot buscar-se en elles, compartir-les o afegir recordatoris. Pots ,fins i tot, crear cards via email.

Trello funciona molt bé en el nostre cas perquè tenim tendència a pensar de manera molt visual, així que les imatges i les etiquetes de colors funcionen millor al nostre cervell que un simple text. Creiem que Trello és un gran avenç dins l'empresa, és una d'aquestes poques aplicacions que aconsegueix un balanç entre una interfície simple i elegant i característiques molt potents i flexibles.

A Useit fa molt temps que utilitzem aquesta eina i estem molt satisfets ja que ens ajuda a organitzar-nos molt bé i tenir un bon workflow.