portada-diseños-coming-soon

Una pàgina "Coming soon" per al teu lloc web

23 Juliol 2019
DISSENY
2 min (382 paraules)

Una pàgina "Coming soon" o "Under construction" és la millor opció si estas en procés d'actualitzar la teva pàgina web i no vols que els visitants segueixin veient l'antiga versió de la teva web.

Per tant, l'elecció d'una pàgina "Coming soon" és molt important, especialment si els visitants del teu lloc web hauran de veure-la durant un període de temps llarg. Això vol dir que ser creatiu és la clau de l'èxit perquè els visitants se sentin atrets per la teva pàgina web i decideixin tornar quan està sigui publicada, i així augmentar i col·leccionar l'interès del teu públic objectiu.

AFEGIR UN CTA PER A CONTACTAR O SUBSCRIURE'S ÉS UNA BONA OPCIÓ PER A FIDELITZAR CLIENTS.

CONTINGUTS I CONSELLS

A continuació us portem una sèrie de continguts i consells que s'han de tenir en compte a l'hora de dissenyar una pàgina "Coming soon" per a un lloc web.

1#Identitat de la marca.
Estableixi la identitat de la marca a través del logotip, colors corporatius i tipografia. També és una gran opció afegir una breu introducció o descripció general de l'empresa i / o del que s'acosta amb l'actualització del lloc web.

2#Quan es publicarà?
Progress bar, cronòmetre de temps o data de publicació, perquè els usuaris sàpiguen que queda per al seu llançament i estiguin pendents per visitar el lloc web. Una altra gran opció és incloure un formulari de subscripció per aque els usuaris rebin una notificació al publicar-se la nova web.

3#No perdem el contacte
És molt important incloure un formulari de contacte o la informació de contacte esmentant el seu correu electrònic, telèfon i adreça. També es pot incloure els botons i enllaços als seus perfils de les xarxes socials o antiga web, perquè els usuaris puguin seguir informats dels moviments de la seva empresa.

4#No t'oblidis del SEO
Pots fer servir paraules clau i etiquetes meta adequades per avançar en el teu posicionament en els motors de cerca i així començar a destacar ja davant de la teva competència.

 

UNA MICA D'INSPIRACIÓ

I per finalitzar l'article, us portem una mica d'inspiració a través d'alguns dissenys d'aquest tipus de pàgines. Què us semblen?

 

 

 

 

Vols actualitzar la teva pàgina web? Contacta'ns, som experts en el disseny i programació de pàgines web.