App

Català

Generació Z i les seves exigències per a les Apps

20 de febrer de 2019

Generació Z i les seves exigències per a les Apps

Cada vegada és una tasca més complicada crear una aplicació mòbil que agradi als nous nadius digitals, l'anomenada Generació Z, i el que ningú pot negar és que són cada vegada més exigents al que de noves tecnologies es tracta. És per això que en crear una nova App cal innovar al màxim per tal que cridi la seva atenció.

En el post d'avui et donem alguns consells per assegurar-te que la teva App sigui prou atractiva per agradar a la Gen Z i així tenir-los enganxadíssim.

Però abans de res, què és la Gen Z?.

 


Apps corporatives per a empreses

18 de gener de 2019

Apps corporatives per a empreses

No us sorprendrà si us dic que gestionar una empresa no és una tasca fàcil, oi? No obstant això, l'avanç de la tecnologia ens ho ha tornat tot una mica més senzill, i ens permeten organitzar moltes de les tasques des del mòbil. Amb l'e-mail, els xats i les xarxes socials s'han fet canvis enormes en el nostre dia a dia i si és cert que han aportat molts beneficis a l'hora de compartir informació i comunicar-nos, també es converteixen en una font de distracció. Ja que, per aquests mitjans rebem molta més formació de la que ens cal per treballar.


Realitat virtual en apps

7 de gener de 2019

Realitat virtual en apps

És un fet que la realitat virtual no ha acabat d'enlairar com esperàvem, oi? Segurament sigui causa del seu alt cost econòmic en dispositius de RV com Oculus Rift o HTC Viu.

És cert que, tot i l'alt cost d'aquests aparells, la RV és una novetat que crida molt l'atenció, el que fa que al seu torn els consumidors triïn la RV en mòbils.

Però ... què és la realitat virtual? I, com podem gaudir-la als nostres propis mòbils?

Vegem-ho tot a continuació:

 

Realitat virtual: Què és?


RGPD per Apps mòbils

21 de desembre de 2018

RGPD per Apps mòbils

Des de maig d'aquest mateix any ha entrat en vigor el Reglament General de Protecció de Dades reemplaçant així a la Directiva 95/46 / EC. El seu màxim objectiu és protegir la informació personal dels usuaris i proveïdors d'apps mòbils. Però, què és el RGPD i com podem complir-ho? Us ho expliquem tot a continuació:

 

 

Què és el RGPD?

El Reglament de Protecció de Dades (GDPR sigles en anglès) com el seu propi nom indica és l'última actualització europea relacionada amb la protecció de dades personals.


Oferta de feina. Programador d'aplicacions mòbils

28 de novembre de 2018

Oferta de feina. Programador d'aplicacions mòbils

A Useit estem ampliant el departament mòbil per poder cobrir la demanda creixent de projectes que tenim. Per això necessitem programadors/es d'aplicacions mòbils que vulguin incorporar-se al nostre equip. 

 

 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Coneixement de les plataformes i eines disponibles per a la creació de solucions de mobilitat.

Coneixement sòlids de la programació orientada a objectes.

Coneixements d'HTML5, CSS3, TypeScript, Angular o React, Java o Swift.

Coneixements d'integració i treball amb APIs.

 


E.commerce App, per què la necessites?

23 de novembre de 2018

E.commerce App, per què la necessites?

Avui en dia l'ús del telèfon mòbil és cada vegada més freqüent entre els usuaris, fins i tot a l'hora de comprar. A més el ràpid creixement dels negocis electrònics en el mercat ha provocat que moltes botigues populars apostin pel comerç electrònic app com a extensió de la pròpia pàgina web.

"Espanya és el país amb més "Smartphones" per habitant del món." segons ABC.


App de pagament o gratuïta?

10 d'agost de 2018

App de pagament o gratuïta?

A vegades se'ns ocorreix una idea genial per a una aplicació, la definim, busquem un desenvolupador i després de molts tests i proves ... Ja tenim la nostra app creada. I arriba el moment de pujar-la als market place i que comenci a generar beneficis, però ... Hauria de ser una app de pagament o gratuïta?

 

"Avui en dia existeixen diversos mètodes per
obtenir beneficis i monetitzar
una app. "

 

 


Com aconseguir més descàrregues de la teva App

15 de juny de 2018

Com aconseguir més descàrregues de la teva App

Ja tinc la meva App, i ara... Com aconsegueixo que més usuaris se la descarreguin?


ASO, el SEO de les Apps

7 de maig de 2018

ASO, el SEO de les Apps

Fa unes setmanes parlàvem sobre el SEO, i l'importància que aquest te per ajudar a posicionar la teva pàgina web respecte a les altres. Avui coneixerem el ASO, el SEO de les mobile apps.

 

Pero... ¿Que és ASO?

ASO son les sigles de App Store Optimization, i consisteix en optimitzar una App amb el fi d'aconseguir aparèixer en els primers resultats de les botigues d'aplicacions.

 


Les PWA, la nova experiència mobile

13 de febrer de 2018

Les PWA, la nova experiència mobile

Ja teníem ganes de parlar d'un dels topics més trending que hi ha ara mateix en mobile: les Progressive Web Apps (PWA).