Audiovisuals

Català

On aconseguir vídeos gratuïts?

7 de juny de 2019

On aconseguir vídeos gratuïts?

Els vídeos són un recurs molt interessant per al màrqueting d'una empresa, tant per utilitzar a la pàgina web com per a publicacions a les xarxes socials, però no sempre hi ha prous recursos destinats per gravar o comprar aquest tipus de contingut audiovisual ...

Així doncs, si t'estàs preguntant on pots aconseguir vídeos gratuïts per a la teva empresa ... Estas en el lloc indicat! Avui us portem un post molt interessant, alhora que útil, com ho són les següents pàgines on podràs descarregar tots els vídeos que et facin falta sense cap tipus de límits. Comencem!

 


Claus SEO per a imatges

17 de maig de 2019

Claus SEO per a imatges

Alguna vegada ja us hem comentat que ... "Una imatge val més que mil paraules" i és que aquesta cita defineix a la perfecció el tema de què parlarem avui. Molta gent no li dóna importància al text alternatiu de les imatges de la seva web pensant que no té importància o que és menys eficaç a l'hora de generar visites, però és totalment el contrari.


Webinar, què és i com fer-lo.

5 d'abril de 2019

Webinar, què és i com fer-lo.

Molts sou els que en algun moment haureu escoltat parlar del Webinar però, molts de vosaltres encara no sabreu el que significa així com la capacitat que té un webinar per captar clients per a l'empresa. Per això, al bloc d'avui parlarem de què és l'webinar i com es fa.

 

 

Qué és el Webinar?


On pujar els vídeos de la teva empresa?

29 de març de 2019

On pujar els vídeos de la teva empresa?

Si pensaves que YouTube és l'únic lloc que tens per pujar els teus vídeos estaves molt equivocat. És cert que és la plataforma estrella i preferida per molts però això no treu el fet que hagin moltes altres llocs on pots pujar els teus vídeos empresarials i treure'n el màxim profit ja que és una gran manera de generar trànsit a la teva web i guanyar visibilitat, però, no només cal saber crear-los sinó que cal saber on difondre'ls!

 

 


El poder dels vídeos emocionals

19 de març de 2019

El poder dels vídeos emocionals

Ja fa temps que les empreses no busquen arribar al client, com tradicionalment es feia a les campanyes publicitàries, sinó que avui en dia, l'objectiu és arribar directament a la persona i fer-li sentir alguna cosa, transmetre sentiments.

 

És una cosa que a primera vista molts pensareu que és una cosa fàcil, però de fet no ho és. És una manera de fer publicitat i que no es passi desapercebut.

 


5 estratègies de vídeo màrqueting

8 de febrer de 2019

5 estratègies de vídeo màrqueting

Cada vegada tenim més clar que el vídeo màrqueting és el present i futur del màrqueting digital. Cada vegada també, són més les empreses que decideixen incorporar el vídeo màrqueting per donar a conèixer i publicitar els seus productes i així atreure més consumidors.

És un mètode ideal per connectar amb els usuaris d'una manera ràpida, directa i emocional. Per això avui parlarem de què és el vídeo màrqueting i quines estratègies de vídeo màrqueting podem seguir.

 

Què és el vídeo marketing?

 


Bancs d'imatges

4 de setembre de 2018

Bancs d'imatges

En una societat visual com la nostra, on la gent prefereix mirar a llegir, fer servir imatges per expressar els valors de la teva empresa, publicitat per als teus productes, o per cridar l'atenció dels usuaris, és un factor que cal tenir molt en compte . Però ... On aconseguim imatges de qualitat?

 

 

“Existeixen bancs d'imatges gratuïts i de pagament,
els quals tenen avantatges e inconvenients.”

 

 


Fem un vídeo corporatiu?

25 de juliol de 2018

Fem un vídeo corporatiu?

La frase de que una imatge val més que mil paraules, això ho sabem tots i totes. Llavors... si seguim aquesta teoria tenir un vídeo ja ha de ser el més top, no? Doncs la veritat és que si. Els vídeos ens donen la possibilitat de transmetre alguns missatges i/o valors que amb les imatges no podríem.La seva definició