Audiovisuals

Català

5 estratègies de vídeo màrqueting

8 de febrer de 2019

5 estratègies de vídeo màrqueting

Cada vegada tenim més clar que el vídeo màrqueting és el present i futur del màrqueting digital. Cada vegada també, són més les empreses que decideixen incorporar el vídeo màrqueting per donar a conèixer i publicitar els seus productes i així atreure més consumidors.

És un mètode ideal per connectar amb els usuaris d'una manera ràpida, directa i emocional. Per això avui parlarem de què és el vídeo màrqueting i quines estratègies de vídeo màrqueting podem seguir.

 

Què és el vídeo marketing?

 


Bancs d'imatges

4 de setembre de 2018

Bancs d'imatges

En una societat visual com la nostra, on la gent prefereix mirar a llegir, fer servir imatges per expressar els valors de la teva empresa, publicitat per als teus productes, o per cridar l'atenció dels usuaris, és un factor que cal tenir molt en compte . Però ... On aconseguim imatges de qualitat?

 

 

“Existeixen bancs d'imatges gratuïts i de pagament,
els quals tenen avantatges e inconvenients.”

 

 


Fem un vídeo corporatiu?

25 de juliol de 2018

Fem un vídeo corporatiu?

La frase de que una imatge val més que mil paraules, això ho sabem tots i totes. Llavors... si seguim aquesta teoria tenir un vídeo ja ha de ser el més top, no? Doncs la veritat és que si. Els vídeos ens donen la possibilitat de transmetre alguns missatges i/o valors que amb les imatges no podríem.La seva definició