Disseny

Català

CTA, com cridar l'atenció de l'usuari?

28 de juny de 2019

CTA, com cridar l'atenció de l'usuari?

Per a les persones que creen contingut té la mateixa importància atreure l'oient com animar a participar i prengui acció.

 

Una forma d'encaminar als nostres lectors a que interactuïn amb nosaltres és incentivar-los a que ho facin, els Call To Action (CTA) és la tàctica més utilitzada, sobretot a internet.

 

 

Què és un CTA?


Logotip, com crear-lo de manera correcta?

28 de maig de 2019

Logotip, com crear-lo de manera correcta?

A simple vista sembla senzill crear el logotip d'una empresa, fins i tot si ens parem a pensar qualsevol de nosaltres podria dissenyar un logo i més si estem obrint un negoci i volem estalviar-nos uns dinerets creant nosaltres mateix el logotip de la nostra marca sense comptar amb l'ajuda d'un professional.

 


10 dissenys de portafolis web

14 de maig de 2019

10 dissenys de portafolis web

Avui en dia ser autònom o freelance requereix una gran inversió de temps, atès que hi ha moltíssima competència. Però si estàs orgullós dels teus treballs i et ve de gust mostrar-los, i alhora generar publicitat amb ells ... Tenim la solució per a tu!

 

 

“Un portafoli web amb els teus treballs augmentarà de forma significativa el teu flux de treball.”

 

 


El diccionari d'un dissenyador gràfic

12 d'abril de 2019

El diccionari d'un dissenyador gràfic

Fa uns mesos us vam presentar el nostre "diccionari bàsic del programador" , però atès que en el nostre equip no només hi ha programadors ... Avui us portem un petit diccionari del dissenyador gràfic, perquè ells també tenen paraules tècniques i complexes, i si treballes amb algun dissenyador prop, segur que hauràs sentit alguna de les de la nostra llista .

 

El món dels dissenyadors


UI vs UX: què són i com diferenciar-los

22 de març de 2019

UI vs UX: què són i com diferenciar-los

Quan dissenyem una pàgina web o una aplicació per a mòbil, hi ha dos conceptes fonamentals que cal tenir en compte: el UI (User Experience, o en espanyol "Experiència d'Usuari") i el UX (User Interface, en espanyol Interfície d'Usuari) .

Llavors ... què signifiquen? i el més important, com es diferencien?

 

UX: Una experiència satisfactòria per a l'usuari


La paleta de colors perfecta

22 de febrer de 2019

La paleta de colors perfecta

A qui no li ha passat tenir dubtes a l'hora de triar un color?

Ja sigui per a pintar la casa, o el color d'unes sabates per a una nit especial, per a la nostra empresa, fins i tot per la seva imatge corporativa ... Vaja, que alguna vegada en les nostres vides hem estat entre l'espasa i la paret perquè no podíem decidir una combinació de colors perfecta per a nosaltres. Sigui pel que sigui.

 

 


8 tendències de disseny web per al 2019

1 de febrer de 2019

8 tendències de disseny web per al 2019

El disseny web és un tipus d'art canviant, que s'actualitza amb el temps segons les necessitats i peticions dels usuaris per així satisfer el que l'usuari espera o desitjaria trobar.

 

“Disseny no és lo que veus, si no lo que has de fer que altres persones vegin.”

 


Disseny web: conceptes clau

11 de gener de 2019

Disseny web: conceptes clau

Encara que no ens n'adonem, tot el que ens envolta tenen una influència en nosaltres. Tot el que tenim al llarg de la nostra vida l'hem creat nosaltres, el que significa que ha passat prèviament per un procés de disseny. Pel que, una pàgina web no seria menys, oi? Per crear-la, com tota la resta, també hem de començar dissenyant-la.

 

Però, què és el Disseny web? I per a què serveix?


10 Pàgines web daurades

28 de desembre de 2018

10 Pàgines web daurades

Aprofitant les festes algunes empreses decideixen utilitzar el color or per destacar la seva web ja sigui sol per aquestes festes, o per la seva imatge corporativa general.

Una de les claus per donar-li vida al disseny web és triar una combinació de coloresacertada. Però ... ojooo !, recorda que els colors en els dissenys d'una pàgina web fan que els teus usuaris estiguin més o menys temps dins d'ella. Així que dedica-li una estona a escollir el color que més encaixi amb els teus productes.

 


Disseny online vs offline

5 de desembre de 2018

Disseny online vs offline

Des de fa un parell d'anys i amb l'avanç important de la tecnologia, l'arribada al món digital ha estat un veritable repte per a molts negocis que s'han vist obligats a adaptar-se per poder promocionar els seus productes i serveis. Però... prefereixes seguir amb la publicitat de la teva empresa de forma impresa? Serveix el mateix disseny tant per a un banner digital com per a un flyer? Què diferencia el disseny online i l'offline? T'ho expliquem tot a continuació.

 

Què són?