Disseny

Català

10 dissenys de portafolis web

14 de maig de 2019

10 dissenys de portafolis web

Avui en dia ser autònom o freelance requereix una gran inversió de temps, atès que hi ha moltíssima competència. Però si estàs orgullós dels teus treballs i et ve de gust mostrar-los, i alhora generar publicitat amb ells ... Tenim la solució per a tu!

 

 

“Un portafoli web amb els teus treballs augmentarà de forma significativa el teu flux de treball.”

 

 


El diccionari d'un dissenyador gràfic

12 d'abril de 2019

El diccionari d'un dissenyador gràfic

Fa uns mesos us vam presentar el nostre "diccionari bàsic del programador" , però atès que en el nostre equip no només hi ha programadors ... Avui us portem un petit diccionari del dissenyador gràfic, perquè ells també tenen paraules tècniques i complexes, i si treballes amb algun dissenyador prop, segur que hauràs sentit alguna de les de la nostra llista .

 

El món dels dissenyadors


UI vs UX: què són i com diferenciar-los

22 de març de 2019

UI vs UX: què són i com diferenciar-los

Quan dissenyem una pàgina web o una aplicació per a mòbil, hi ha dos conceptes fonamentals que cal tenir en compte: el UI (User Experience, o en espanyol "Experiència d'Usuari") i el UX (User Interface, en espanyol Interfície d'Usuari) .

Llavors ... què signifiquen? i el més important, com es diferencien?

 

UX: Una experiència satisfactòria per a l'usuari


La paleta de colors perfecta

22 de febrer de 2019

La paleta de colors perfecta

A qui no li ha passat tenir dubtes a l'hora de triar un color?

Ja sigui per a pintar la casa, o el color d'unes sabates per a una nit especial, per a la nostra empresa, fins i tot per la seva imatge corporativa ... Vaja, que alguna vegada en les nostres vides hem estat entre l'espasa i la paret perquè no podíem decidir una combinació de colors perfecta per a nosaltres. Sigui pel que sigui.

 

 


8 tendències de disseny web per al 2019

1 de febrer de 2019

8 tendències de disseny web per al 2019

El disseny web és un tipus d'art canviant, que s'actualitza amb el temps segons les necessitats i peticions dels usuaris per així satisfer el que l'usuari espera o desitjaria trobar.

 

“Disseny no és lo que veus, si no lo que has de fer que altres persones vegin.”

 


10 Pàgines web daurades

28 de desembre de 2018

10 Pàgines web daurades

Aprofitant les festes algunes empreses decideixen utilitzar el color or per destacar la seva web ja sigui sol per aquestes festes, o per la seva imatge corporativa general.

Una de les claus per donar-li vida al disseny web és triar una combinació de coloresacertada. Però ... ojooo !, recorda que els colors en els dissenys d'una pàgina web fan que els teus usuaris estiguin més o menys temps dins d'ella. Així que dedica-li una estona a escollir el color que més encaixi amb els teus productes.

 


Disseny online vs offline

5 de desembre de 2018

Disseny online vs offline

Des de fa un parell d'anys i amb l'avanç important de la tecnologia, l'arribada al món digital ha estat un veritable repte per a molts negocis que s'han vist obligats a adaptar-se per poder promocionar els seus productes i serveis. Però... prefereixes seguir amb la publicitat de la teva empresa de forma impresa? Serveix el mateix disseny tant per a un banner digital com per a un flyer? Què diferencia el disseny online i l'offline? T'ho expliquem tot a continuació.

 

Què són?


Top 10 tipografies

24 de setembre de 2018

Top 10 tipografies

Per als que no ho sapigueu, les tipografies són una base molt important de qualsevol disseny. Això es deu al fet que les tipografies ens permeten transmetre un mateix missatge amb un valor afegit o un altre segons quina tipografia utilitzem.

 

“Les tipografies poden transmetre sensacions,
valors, emocions i sentiments.” 

 


10 dissenys e-commerce que inspiren

7 d'agost de 2018

10 dissenys e-commerce que inspiren

Avui en dia la majoria de les persones hem comprat alguna vegada per Internet, i alguns fins i tot fan totes les seves compres a través de la xarxa. És lògic pensar llavors, que si el teu negoci es dedica a la venda de productes, necessita donar l'opció als consumidors de poder comprar els productes a través d'Internet.

 

“El 58% de la població espanyola
ha comprat online en l'últim mes”. 

 


Colors, quin si i quin no?

20 de juliol de 2018

Colors, quin si i quin no?

T'has fixat alguna vegada en la capacitat que tenen els colors per influenciar en les nostres decisions o emocions? O com les persones, segons la nostra educació i/o entron, associem un color a un significat? per això, és molt important escollir un color adequat per la nostra marca i/o empresa.


La psicologia del color