Disseny

Català

10 Pàgines web daurades

28 de desembre de 2018

10 Pàgines web daurades

Aprofitant les festes algunes empreses decideixen utilitzar el color or per destacar la seva web ja sigui sol per aquestes festes, o per la seva imatge corporativa general.

Una de les claus per donar-li vida al disseny web és triar una combinació de coloresacertada. Però ... ojooo !, recorda que els colors en els dissenys d'una pàgina web fan que els teus usuaris estiguin més o menys temps dins d'ella. Així que dedica-li una estona a escollir el color que més encaixi amb els teus productes.

 


Disseny online vs offline

5 de desembre de 2018

Disseny online vs offline

Des de fa un parell d'anys i amb l'avanç important de la tecnologia, l'arribada al món digital ha estat un veritable repte per a molts negocis que s'han vist obligats a adaptar-se per poder promocionar els seus productes i serveis. Però... prefereixes seguir amb la publicitat de la teva empresa de forma impresa? Serveix el mateix disseny tant per a un banner digital com per a un flyer? Què diferencia el disseny online i l'offline? T'ho expliquem tot a continuació.

 

Què són?


Top 10 tipografies

24 de setembre de 2018

Top 10 tipografies

Per als que no ho sapigueu, les tipografies són una base molt important de qualsevol disseny. Això es deu al fet que les tipografies ens permeten transmetre un mateix missatge amb un valor afegit o un altre segons quina tipografia utilitzem.

 

“Les tipografies poden transmetre sensacions,
valors, emocions i sentiments.” 

 


10 dissenys e-commerce que inspiren

7 d'agost de 2018

10 dissenys e-commerce que inspiren

Avui en dia la majoria de les persones hem comprat alguna vegada per Internet, i alguns fins i tot fan totes les seves compres a través de la xarxa. És lògic pensar llavors, que si el teu negoci es dedica a la venda de productes, necessita donar l'opció als consumidors de poder comprar els productes a través d'Internet.

 

“El 58% de la població espanyola
ha comprat online en l'últim mes”. 

 


Colors, quin si i quin no?

20 de juliol de 2018

Colors, quin si i quin no?

T'has fixat alguna vegada en la capacitat que tenen els colors per influenciar en les nostres decisions o emocions? O com les persones, segons la nostra educació i/o entron, associem un color a un significat? per això, és molt important escollir un color adequat per la nostra marca i/o empresa.


La psicologia del color


Tipografies, un punt apart

5 de juliol de 2018

Tipografies, un punt apart

L'elecció d'una tipografia o una altra per als nostres dissenys té una gran importància. Potser fins i tot podríem dir que és un dels moments més rellevants de tota la fase del disseny d'un producte, i es que és la  tipografia la que ens permet transmetre el missatge.


Meravelloses tipografies


Flat design o Material design?

28 de maig de 2018

Flat design o Material design?

Segur que a hores d'ara ja coneixes, has sentit parlar o has vist algun producte de flat design o material design, però ... Saps els seus orígens? o perquè encara segueix sent tendència? T'expliquem d'on vénen, les principals diferències i exemples molt gràfics que t'ajudaran a diferenciar-los.¿D'on venen?
Molta gent creu que el primer exemple de flat design va sorgir amb l'actualització de l'interfície de Windows 8, però aquest no és l'inici del disseny pla.


10 pàgines web dissenyades amb blanc i negre

14 de maig de 2018

10 pàgines web dissenyades amb blanc i negre

Elegància, senzillesa, misteri, silenci, puresa, pau... Aquests són alguns dels adjectius que ens vénen al cap al veure les pàgines web que us mostrarem a continuació.

I és que de la mateixa manera que alguns fotògrafs prefereixen el blanc i negre a les fotografies en color, també hi ha dissenyadors web que es decanten pel minimalisme i sencillesa del blanc i negre. 

 


Oferta de feina. Dissenyador/a web/gràfic

8 de març de 2018

Oferta de feina. Dissenyador/a web/gràfic

A Useit estem buscant dissenyadors/es per incorporar-se al nostre equip. Busquem una persona orientada al detall, amb capacitat per treballar en equip, flexible en la gestió de les seves tasques i prioritats, que confiï en les seves capacitats, amb una actitud positiva i que li agradi assumir responsabilitats.


Color de l'any

29 de gener de 2018

Color de l'any

Com cada any, Pantone, creador del sistema d’identificació, comparació i comunicació del color més utilitzat al món, ha donat a conèixer el color de l'any: un to púrpura radicalment provocatiu i reflexiu, el PANTONE 18-3838 Ultra Violet. Complex, el Ultra Violet té connotacions de misteri, la intriga del que ens ofereix el futur i els descobriments que vindran. Simbolitza també tot allò que és possible i segueix inspirant el desig de buscar un món més enllà del nostre.