Programació

Català

Apps multiplataforma, com es programen?

1 de març de 2019

Apps multiplataforma, com es programen?

Per als que ja sapigueu alguna cosa del tema sabreu ja les diferències entre les Apps natives i les multiplataforma, però per als que acabeu d'arribar i no sabeu de que va la cosa, al blog d'avui us explicarem com es programen les Apps multiplataforma i quines son les seves avantatges.

La gran diferència entre les Apps natives i aquestes és que les primeres estan escrites en el seu propi llenguatge de programació d'App mentre que les multiplataforma tenen un únic codi que és adaptat a cada dispositiu.


Xatbots

16 de març de 2018

Xatbots

Un xatbot és un programa informàtic amb el qual és possible mantenir una conversació, tant si volem demanar-li algun tipus d'informació o que dugui a terme una acció.


Què és Drupal 8?

25 de gener de 2018

Què és Drupal 8?

Imagina't que vols construir un lloc web preparat per treballar amb diferents tipus de continguts però no saps com començar. No passa res, no has de preocupar-te, ja que a continuació t'expliquem tot el que necessites saber sobre un dels CMS o sistemes de gestió de continguts més potents, i que utilitzem a Useit des de fa molts anys.


Aplicacions nadives vs híbrides

18 de gener de 2018

Aplicacions nadives vs híbrides

És probable que en més d'una ocasió aquest tema t'hagi cridat molt l'atenció. Quan escoltem aplicacions nadives i híbrides poden arribar a la nostra ment moltes idees i conceptes. A Useit sabem que aprendre a diferenciar correctament entre una aplicació nativa i una híbrida, ens permetrà desenvolupar el nostre projecte prenent les millors decisions pel que fa a les funcionalitats i característiques pròpies que volem oferir als nostres clients.


Què són les aplicacions nadives i híbrides?