portada-proyecto-cof-lleida

Aplicació farmàcies

3 min (358 paraules)
Client
Col·legi Oficial Farmacèutics de Lleida
Tipus de projecte
APP
Parlem de
apps
catálogo
institución

El Col·legi de Farmacèutics de Lleida confia a Use It el disseny i desenvolupament de la seva app COF Lleida on es recullen totes les farmàcies de la comarca i on es pot obtenir tota la informació relacionada amb cadascuna d'elles.

 

INTRODUCCIÓ

El Col·legi de Farmacèutics de Lleida és una corporació de dret públic i de caràcter professional que va ser fundada el 1898 i aquesta al servei de la sanitat i dels seus col·legiats, dotat de personalitat jurídica i amb capacitat per a qualsevol classe d'actes. Per a aquest projecte es va dissenyar i programar l'app d'aquesta corporació que ofereix als usuaris la informació de totes les farmàcies de la comarca, entre altres funcionalitats.

TO I ESTIL

La paleta cromàtica de l'app està basada en el color corporatiu i d'identitat de la corporació, així doncs es crea una degradació basada en el violeta per poder crear contrast entre els diferents elements gràfics. El violeta s'utilitza en punts d'interès visual, com el top-nav, botons, links, icones, botons flotants, títols i destacats.

Per a complementar un color tan viu s'utilitza el negre no pur, que li dóna serietat i professionalitat a l'app. Aquest pren un paper secundari emmarcat en un fons de color blanc que li donen llegibilitat i sensació d'ordre a les pantalles.

EL CONTRAST DE COLORS FOSCOS EN UN FONS BLANC PROPORCIONA LLEGIBILITAT DE LA INFORMACIÓ.

 

GEOLOCALITZACIÓ I RUTES

L'aplicació ofereix als usuaris conèixer la seva geolocalització i així informar-se de les farmàcies més properes a la seva posició, també els permet als usuaris conèixer de cada farmàcia els horaris d'obertura, la seva adreça exacta i la informació de contacte.

Per als usuaris col·legiats registrats els ofereix també altres funcionalitats, entre elles destaquen alertes farmacèutiques, informació d'interès farmacèutic, agenda d'activitats i formació, i avisos de diferents temàtiques.

 

Formes part d'un col·lectiu i t'agradaria oferir més als membres de la teva corporació?