portada-proyecto-web-alberta

Arquitectura i enginyeria

3 min (332 paraules)
Client
Alberta Norweg
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
consultoría
catálogo
portfolio

Use It dissenya i realitza la nova pàgina web d'Alberta Norweg, una empresa d'arquitectura i enginyeria, de consultoria i facility, orientada a immobiliària en rendibilitat i espais corporatius.

 

INTRODUCCIÓ

Alberta Norweg és una empresa de serveis tècnics globals que sumen més de 25 anys d'experiència. Està conformada per professionals amb diferents experiències i formació que comparteixen l'ambició de desenvolupar una companyia diversificada, ampliant serveis des de la consultoria immobiliària i actius en rendibilitat fins gestió de logística i infraestructures.

 

TO I ESTIL

En el disseny del web ens hem inspirat en la tendència menys és més, tractant de fer una web el més neta possible a través d'l'ús del color corporatiu, el taronja, i un gris que aporta serietat a el conjunt. La senzillesa en la navegació a la pàgina i l'adaptabilitat a el tipus de suport (smartphone, tablet i / o escriptori) són solucions que s'han aplicat per plasmar la visió 360 graus de l'empresa.

LES FOTOGRAFIES CORPORATIVES DE LA PRÒPIA EMPRESA AJUDEN A CREAR UNA RELACIÓ D'EMPATIA I PROXIMITAT AMB EL PÚBLIC OBJECTIU.

 

PÀGINA WEB CORPORATIVA AMB ESTIL PROPI

S'organitza la pàgina web pensant en el públic objectiu, per això es genera una arquitectura senzilla i accessible formada pels apartats "Inici", "Nosaltres", "Què fem", "Casos d'èxit", "Bloc" i "Contacte" . En l'apartat principal "Què fem" es defineixen i s'introdueixen els serveis que ofereix l'empresa, una infografia informativa de les dades de l'empresa, i links directes a projectes destacats que ajuden a generar una interacció entre pàgines.

S'utilitzen subpàgines per explicar amb detall cada servei i relacionar-los amb projectes d'aquesta tipologia, fet que ajuda a informar millor el públic objectiu i alhora jerarquitzar el contingut del lloc web.

 

 

Vols renovar la pàgina web corporativa de la teva empresa?