portada-proyecto-web-zirkulo

Art a un sol clic

2 min (351 paraules)
Client
Zirkulo
Tipus de projecte
WEB
SOFTWARE
Parlem de
webs
locals
arte
gestión

Use It desenvolupa una plataforma web per Zirkulo on es presenta una forma de comunicació totalment digital per a artistes i propietaris d'espais per exposar.

 

INTRODUCCIÓ

Zirkulo és un projecte web únic i amb molta personalitat que presenta una forma d'intercanvi nova entre artistes i propietaris d'espais. Amb aquesta plataforma es pretén impulsar una forma de comunicació totalment digital, ràpida i còmoda entre expositors i propietaris de restaurants, cafeteries, galeries, sales d'espera ... La plataforma inclou un ampli catàleg d'artistes, exposicions i espais per exposar.

TO I ESTIL

La gamma cromàtica d'aquest projecte ve establerta pel color principal, el rosa, que també és el color representatiu de la marca. Amb elements en rosa per cridar l'atenció de l'usuari i així facilitar-li la navegació, es va afegir el blanc i negre, colors molt relacionats amb la fotografia, l'art i les exposicions, que alhora donen un toc de simplicitat a el disseny.

UN DELS PUNTS MÉS IMPORTANTS DEL PROJECTE ERA GENERAR UNA COMUNICACIÓ RÀPIDA ENTRE ARTISTES I PROPIETARIS, I VA ACONSEGUIR GRÀCIES A UNA BONA JERARQUIA VISUAL I ESTRUCTURAL.

LA FORMA MÉS FÀCIL DE EXPOSAR

Es va estudiar el projecte i es va dissenyar de tal manera que el perfil d'usuari "Artista" fos capaç de crear, seleccionar i publicar les seves exposicions o conjunts d'obres en un parell de minuts, i de forma molt intuïtiva.

Les exposicions creades queden categoritzades per tipus d'art (fotografia, pintura, escultura ...) i al seu torn per "subgèneres" (documental, artística, realista ...). A més, es poden crear #tags per definir millor les exposicions d'un mateix autor, llocs ... i compartir-les a les xarxes socials.

 

FUNCIONALITATS DESTACADES

1#Col·leccions
Troba col·leccions d'artistes a la teva zona o, si ets artista, publica les teves pròpies col·leccions.

2#Explora la col·lecció
Descobreix i visualitza les obres de la col·lecció, el seu autor, l'estil i si t'interessa, pots contactar amb l'autor.

3#Locals
Troba locals per exposar els teus col·leccions d'obres i així promocionar-les.

4#Descobreix l'espai
Localitza la direcció de el local, coneix quin tipus d'obres esperen exposar i explora l'espai ... i si t'interessa, contacta amb l'amo de el local.

5#FAQs
Apartat molt útil per resoldre els dubtes que poden sorgir tant per a artistes com per a locals.

 

Vols formar part de Zirkulo?