Art a un sol clic

Logotip de la marca "Zirkulo"

Zirkulo és un projecte web únic i amb molta personalitat que presenta una forma d'intercanvi nova entre artistes i propietaris d'espais. Amb aquesta plataforma es pretén impulsar una forma de comunicació totalment digital, ràpida i còmoda entre expositors i propietaris de restaurants, cafeteries, galeries, sales d'espera ... La plataforma inclou un ampli catàleg d'artistes, exposicions i espais per exposar.

Colores
Elegància
Poder
Sobrietat
Creatiu
Alegria
Dolçor
Frescor
Puresa
Simplicitat


La gama cromàtica d'aquest projecte ve establerta pel color principal, el rosa, que també és el color representatiu de la marca.

Amb elements en rosa per cridar l'atenció dels usuaris i així facilitar-li la navegació, es va afegir el blanc i negre, colors molt relacionats amb la fotografia, l'art i les exposicions, que alhora donen un toc de simplicitat al disseny.

 

macbook
La forma més fàcil d'exposar

Es va estudiar el projecte i es va dissenyar de tal manera que el perfil d'usuari "Artista" fos capaç de crear, seleccionar i publicar les seves exposicions o conjunts d'obres en un parell de minuts, i de forma molt intuïtiva.

Les exposicions creades queden categoritzades per tipus d'art (fotografia, pintura, escultura ...) i a la vegada per "subgèneres" (documental, artística, realista ...). A més, es poden crear #tags per definir millor les exposicions d'un mateix autor, llocs ... i compartir-les a les xarxes socials.

Mockup
Un atractiu per al teu local

Un dels punts més importants del projecte era generar una comunicació ràpida entre artistes i propietaris d'espais, i es va aconseguir gràcies a una bona jerarquia visual i d'estructura del web.

El perfil d'usuari "Local", permet definir diferents espais per exposició en un mateix establiment i restringir el tipus d'art que es pot exposar segons les mesures o condicions de l'espai.

Vols formar part de Zirkulo?

 

 

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull