portada-proyecto-caixabank

Càtedra Agrobank

3 min (354 paraules)
Client
Caixabank y Universidad de Lleida
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
institución
agenda

Use It dissenya i desenvolupa la pàgina web corporativa de Càtedra Agrobank, la Càtedra d'Agrònoms de la Universitat de Lleida promoguda per CaixaBank.

 

INTRODUCCIÓ

La Universitat de Lleida (UdL) de la mà de Agrobank, la línia de negoci agrària de CaixaBank especialitzada en el sector agroalimentari, ha creat la Càtedra Agrobank que promociona la qualitat i innovació en el sector agroalimentari, i brinda atenció i suport a aquest sector . Sector que des de fa anys és clau en l'economia i població espanyola.

TO I ESTIL

Tenint en compte la funcionalitat principal d'aquesta pàgina web, que és informar i compartir documentació amb els usuaris, es va dissenyar una interfície senzilla i sòbria on s'evadeix el disseny ornamental per a establir un disseny funcional. La paleta cromàtica es basa en el negre, el blanc i el violeta. Es va optar per incorporar petits detalls en color violeta, que li donen un toc més dinàmic i desenfadat a la pàgina web, i alhora la vinculen amb la Universitat de Lleida, de la qual el violeta és el seu color d'identitat principal.

TANT EN LA FASE DE DISSENY, COM EN LA FASE DE PROGRAMACIÓ, CAL TENIR SEMPRE EN COMPTE EL PÚBLIC OBJECTIU FINAL. ÉS A DIR, ELS USUARIS.

 

UNA WEB QUE SAP EL QUE BUSQUES

Les funcions principals de la pàgina web són les d'oferir i informar sobre documentació, ajudes de recerca i activitats relacionades amb l'agroalimentació. Per això, l'arquitectura de la web s'estableix en un sol nivell, per poder oferir a l'usuari una experiència de navegació ràpida i intuïtiva.

A més dels apartats esmentats anteriorment, s'inclouen alguns més corporatius com el de Presentació o Contacte, i d'altres que ajuden a millorar el posicionament SEO, com el d'Actualitat. L'apartat d'Actualitat a més compleix la funció d'informar sobre notícies d'innovació i resums de fires i premis.

mockup-web-catedra-agrobank

 

Inicieu un projecte i voleu crear una pàgina web funcional que l'identifiqui?