portada-proyecto-web-app-sicoris

Club esportiu

4 min (464 paraules)
Client
Sicoris Club
Tipus de projecte
WEB
APP
Parlem de
webs
apps
corporativo
servicios

Sícoris Club de Lleida confia a Use It el disseny i desenvolupament de la seva pàgina web i la seva app corporativa, que facilita la comunicació entre el club i els seus membres i socis.

 

INTRODUCCIÓ

El Sícoris Club de Lleida és una associació cultural esportiva sense ànim de lucre que va ser constituïda l'any 1947. El club ha sapigut potenciar l'esport com a cultura a tots els nivells, i en ell s'han format autèntics esportistes d'elit. Entre els seus objectius principals es troben el foment i el desenvolupament d'activitats culturals, artístiques, esportives i d'oci.

TO I ESTIL

Amb el disseny de la web es busca definir i potenciar la identitat de la marca, per això s'estableix la paleta cromàtica amb el color vermell com el seu color principal. Tenint en compte que el vermell és un color visualment cridaner, i que de vegades pot arribar a tenir algunes connotacions negatives, es decideix utilitzar per a elements molt puntuals, com per exemple: títols, el cercador, botons i elements d'interès.

ELS BANNERS AMB IMATGES ATRACTIVES I TÍTOLS ENORMES EN COLOR BLANC, SÓN UNA TENDÈNCIA DE DISSENY QUE PORTA TEMPS TREPITJANT FORT.

A la web s'opta per utilitzar banners amb fotografies de recurs i de qualitat, amb títols blancs superposats i totalment llegibles. Amb això s'aconsegueix donar-li un aspecte més dinàmic, visual i interessant al web, i a la vegada exemplificar els serveis i activitats.

 

UNA WEB QUE NO LI FALTA DE RES

Sicoris és un club que acull moltes disciplines esportives, per això les seves llistes d'activitats, seccions, escoles i serveis són força extenses. Per crear una jerarquia eficient, es va estructurar els diferents apartats de la web amb categories i subcategories, i així aconseguir facilitar-li el procés de recerca d'informació a l'usuari. Cada activitat, secció, escola i servei consta de la seva pròpia pàgina de detall, on a més de mostrar diferents fotografies relacionades, també trobem informació més detallada, notícies i arxius adjunts per a descarregar.

 

LA MILLOR EINA PER ESTAR SEMPRE A EL DIA

L'app de Sicoris Club li permet a l'usuari consultar informació destacada, com promocions, activitats dirigides, cursos, horaris, esdeveniments amb durada determinada ... Els apartats de notícies i agenda estan vinculats amb la pàgina web, per així oferir una millor gestió de temps i de recursos al club. Un dels punts més destacats d'aquesta app és la seva configuració de notificacions. La configuració de notificacions li permet a l'usuari seleccionar de quines categories desitja rebre informació i alertes.

 

Estàs pensant en desenvolupar un web o app corporatives per millorar la teva comunicació amb el públic objectiu de la teva empresa, associació o marca?