Club esportiu

Logotip Sícoris club

Disseny i desenvolupament de la web i aplicació corporativa de Sícoris Club Lleida. El Sícoris Club és una associació cultural esportiva que ha sabut potenciar l'esport en la cultura a tots els nivells i en el qual s'han format autèntics esportistes d'èlit. Entre els seus objectius principals es troben el foment i el desenvolupament d'activitats culturals, artístiques, esportives i d'oci, sense ànim de lucre.

Disseny responsive
Aplicació del disseny responsive, programació nativa i gestor de continguts. S'adapta a les diferents característiques dels dispositius més actuals –smartphones i tablets – millorant la navegació i la visibilitat en cercadors.
macbook
Tipografia gegant i monocromàtica

Hem utilitzat tipografies grans i monocromàtiques perquè són una forma de potenciar un missatge i obtenir un resultat impactant, amb la finalitat de transmetre els valors de Sicorís club.

Imagen diseño Sícoris club 4
Categories i rols

Qualsevol contingut és categorizable, oferint així un accés més directe al contingut que busca l'usuari. Plataforma multiusuari amb assignació de rols per a una millor gestió interna de la plataforma web.

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull