Consultora educativa

Logotip Evidentia

Realització del branding, el disseny i desenvolupament de la web corporativa de Evidentia. Evidentia Education Consulting és una consultora educativa que presta serveis d'assessoria a institucions educatives i altres agents formatius i educatius.

Evidentia web
El logotipo
evidentia01
evidentia02
evicentia03

Com tota bona construcció uns bons fonaments són essencials perquè la marca suporti millor el pas del temps. Per això hem cregut adequat utilitzar tres elements: la icona d'eina de comunicació, la silueta d'uns llibres damunt un prestatge i finalment la inicial de Evidentia, la E. Hem unit els tres elements en perfecta harmonia transformant els llibres en l'inicial de Evidentia. Ho acompanya una tipografia de la família Nunito. Una font de pal sec moderna arrodonida que acompanya i homogènia el símbol.

Colores
Innovació
Joventut
Equilibri
Futur
Harmonia
Èxit
Estabilitat
Profesionalitat
Serietat
Elegància

Després de l'estudi realitzat a l'empresa i en funció a la seva activitat i futur, la paleta cromàtica escollida reafirma la seva seguretat, caràcter i força, aportant professionalitat al conjunt.

macbook
Heros

S'ha utilitzat les imatges amb ample complert per captar l'atenció de l'usuari amb un sol cop d'ull, també conegudes com Heros, una de les tendències d'aquest any. El resultat a nivell visual és molt atractiu i vistós. Un disseny adaptable i bonic per aconseguir plasmar la filosofia de Evidentia.

Mockup Evidentia
Frescor i innovació

Web dinàmica, fresca i amb elements de disseny necessaris per transmetre tot el que envolta a l'empresa, amb blocs de color, estils gràfics a partir del símbol del logotip i un bon ús de "flaticons".

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull