Control i gestió de tasques

Logotip de l'empresa "XP Serveis al Pla"

XP Serveis al Pla és una empresa que treballa en el sector multiserveis amb especialització en diversos oficis (com ara: lampisteria, obra, pintura...) i amb més de 25 anys d'experiència.


Per a aquest projecte es va dissenyar i va desenvolupar una app a mida per a dispositius mòbils que permet als treballadors consultar les tasques assignades que han de realitzar i, un cop finalitzada, omplir i enviar un informe de control.

Colores
Professionalitat
Integritat
Compromís
NeutralitatLa paleta de colors de l'app està basada en el color corporatiu i identificatiu de l'empresa, el blau, s'ha utilitzat per al header, botons, links, labels i elements a destacar o d'acció. El blau és un color que transmet professionalitat i integritat, valors que defineixen molt bé a l'empresa.


Com a color secundari del blau es va escollir un gris mig que ens permet jerarquitzar i organitzar informació. A més està present en inputs, subtítols i categories de tipus de treball. El gris té simbolismes de compromís i neutralitat.

 

Control i gestió de tasques

XP Serveis és una app d'accés privat (només usuaris amb contrasenya) que permet als treballadors de l'empresa rebre les tasques pendents i tota la informació de cadascuna d'aquestes. 

L'app està composta de diferents mòduls, un dels quals permet veure la planificació en format llista o en format calendari mensual, i veure el nombre de tasques que hi ha per a cada dia. Un altre mòdul permet a l'usuari veure l'històric de tasques realitzades o configurar l'app.

 

 

Mockup de la pantalla "Planificació"
Tareas con todos los detalles

 

Les fitxes de tasques vénen definides per diferents detalls informatius com ara: Tipus de sinistre, descripció, el client, dades de contacte i un mapa de Google Maps que permet al treballador generar una ruta fins a la ubicació de la tasca.

 

Cada tasca pot tenir més d'una acció que pot anar ordenada segons prioritat o urgència, aquestes tasques han formularis interns que es van omplint i enviant en finalitzar cada acció de forma individual i que l'empresa rep i emmagatzema a la base de dades.

 

 

Necessites una app a mida per a la teva empresa o projecte? Contacta'ns

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull