portada-proyecto-web-costers

Denominació d'origen vinícola

4 min (461 paraules)
Client
Costers del Segre - Denominació d'origen
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
catálogo
institución

Disseny i desenvolupament per part de Use It per a l'associació Costers de Segre de la seva pàgina web corporativa. L'objectiu d'aquest projecte és donar a conèixer el treball que realitza l'associació i presentar els productes vinícoles que formen part del seu catàleg.

 

INTRODUCCIÓ

La Denominació d'Origen Costers de Segre és un mosaic format per set territoris repartits al llarg de tota la conca del riu Segre i el Pirineu lleidatà, amb l'objectiu d'agrupar i dotar d'entitat pròpia la vitivinicultura de la província de Lleida. Costers de Segre és una regió amb una modernitat i innovació aplicada a la viticultura única i sostenible.

 

TO I ESTIL

En aquest disseny es dóna protagonisme a la color del raïm, que al seu torn és el color d'identitat de la marca, combinat amb imatges de tons vermellosos i verds per donar-li a la pàgina web un estil visual més orgànic i proper. Els blocs d'informació queden remarcats per canvis de color de fons o per l'ús d'imatges editades en gran format. Els títols, text i botons es superposen a aquestes a través d'l'ús de fonts sense serifa i en color blanc, per crear contrast i millorar la lectura.

L'ÚS D'IMATGES EN GRAN FORMAT EN LLOCS WEB AMB MOLTA INFORMACIÓ ESCRITA, ENS AJUDA A SUAVITZAR LA SENSACIÓ DE CÀRREGA VISUAL.

 

CELLERS I VINS, TOTA LA INFORMACIÓ QUE NECESSITA

Aquest lloc web ens presenta una arquitectura de navegació amigable i directa, que va des de l'apartat de "La DO" (on es presenta tota la història, equip humà, xifres ... i conceptes més corporatius de l'associació), la vinicultura i enologia (pàgina on es presenten i expliquen els diferents tipus de vins, les zones de producció, com es produeixen i elaboren ...), els apartats de contacta i novetats (que ajuden a generar trànsit i conversions, ia millorar el posicionament SEO) fins els apartats dels cellers i els vins.

 

Els apartats de cellers i vins es presenten com catàlegs de productes, on l'usuari pot buscar per nom, filtrar per tipus de vins, varietat o celler. Cada celler consta de la seva pròpia fitxa on s'incorporen les dades de contacte, ubicació, descripció i enllaços directes als diferents vins que produeixen. Les fitxes dels vins es diferencien per incloure més informació tècnica, com el seu aspecte visual, olor, sabor i maridatge, a més d'incloure la categoria de vi que són i en què celler es produeix.

 

T'interessa rebre més informació sobre el disseny i programació de llocs web corporatius?