portada-proyecto-ecommerce-carnsargaire

E-commerce

3 min (370 paraules)
Client
Cal Sargaire
Tipus de projecte
ECOMMERCE
Parlem de
webs
ecommerce
catálogo

Cal Sargaire, comerç tradicional de productes carnics, transforma digitalment els seus processos a través d'una botiga online desenvolupada per Use It per dedicar-se a la venda en línia.

 

INTRODUCCIÓ

Cal Sargaire és una família de ramaders que des de l'any 1950 han sabut llegir la terra on viuen i treballen, unint l'agricultura amb la ramaderia i oferint un producte de proximitat i de qualitat premium. De la sostenibilitat de l'entorn, preservant els cicles biològics, neix Cal Sargaire, una carn de vedella del territori on menja i s'alimenta.

 

TO I ESTIL

Alguns dels detalls que més destaquen d'aquest e-commerce són la facilitat d'ús, el disseny minimalista i l'aire fresc que transmet. La filosofia del "menys és més" ha estat la pedra angular de el disseny. El dinamisme d'alguns dels seus elements també és un altre aspecte a destacar i incentiva a la interacció i la compra.

TENIR UN E-COMMERCE PERMET OFERIR UN SERVEI 24 HORES A EL DIA DURANT 365 DIES DE L'ANY.

DISSENY I ESTRUCTURA FUNCIONALS

En aquesta e-commerce es va anteposar el disseny funcional a el disseny ornamental, per això l'arquitectura de navegació és clara i intuïtiva per a dirigir a l'usuari fins al contingut d'interès. El web consta de diferents apartats, entre ells alguns de corporatius com la Història, el benestar, la carn o el R + D. L'apartat de la botiga, és la peça clau de tot el web, els productes es mostren en targetes on s'inclou la informació més rellevant i necessària: imatge, nom del producte, preu i estoc.

 

 

EL PROCÉS DE COMPRA

El procés de compra és el factor més important a tenir en compte en una e-commerce, el de la web es va pensar per facilitar la compra a l'usuari a través d'un login o registre previ per així agilitzar el procés de compra i, a la vegada, fidelitzar usuaris en clients habituals i millorar l'estratègia de vendes i màrqueting de la marca i comerç.

 

T'ajudem a crear o millorar el teu e-commerce?