El vermell és vida

Logotip de la Federació Catalana de Donants de Sang

La Federació Catalana de Donants de Sang s'encarrega de fomentar i divulgar la donació altruista de sang i plasma a Catalunya. En aquest projecte s'ha estructurat, redissenyat i programat la pàgina web de la federació per adaptar-la a les noves necessitats i objectius de la federació i dels usuaris.

Colores
Calidesa
Dinamisme
Neutralitat
Experiència
Elegància
Seguretat


La gamma cromàtica de la pàgina web ve establerta pels colors corporatius i representatius de la Federació, el vermell i el negre, els quals hem complementat amb un gris per separar blocs de contingut i elements secundaris.

S'ha utilitzat el vermell per a elements d'acció o als quals se'ls ha volgut donar importància, com ara background dels títols de pàgina per generar contrast, botons o pin. El negre s'ha utilitzat per al cos de text de contingut i per a elements de menor importància.

macbook
El vermell és vida

La identitat i història de la Federació és una de les formes més importants que té la federació per promocionar i divulgar la donació altruista de sang, per això en la pàgina web se li va donar protagonisme a l'apartat Federació i incloent una infografia per explicar la seva història .

També es va decidir millorar les facilitats per trobar les diferents associacions de la federació, per a això es va dissenyar un mapa visualment atractiu i funcional amb un cercador per facilitar a l'usuari trobar una associació concreta.

 

Mockup FCDSang
Pàgina web més accessible

 

L'arquitectura del web anterior no facilitava la navegació i podia resultar una mica caòtica per a l'usuari, per això es va reorganitzar tota la informació i es va generar un Sitemap més accessible i navegable a través dels apartats de Dona vida, Recursos i Actualitat.
 

L'apartat Dóna vida recull les diferents opcions (a més de la donació de sang) que ofereix la Federació, com ara fer-se delegat, on donar sang i com fer-se donant d'òrgans. En el de Recursos podem trobar diferents documents, arxius multimèdia vinculats al seu canal de Youtube, link a la revista i informació sobre l'app de la federació. I finalment en l'apartat Actualitat trobem les noticies relacionades amb la Federació i amb la donació de sang.

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull