Gestió i Connexió de desfibriladors

Imatge corporativa Cardionlive

Realització del branding i la nova web corporativa de l'empresa Cardionlive. Dins del branding es va realitzar un nou logotip sintètic i amb caràcter.

papereria cardionlive
El logotipo
cardionlive1
cardionlive2
cardionlive3

Està compost per dues formes, el cor i un núvol.
El cor simbolitza la finalitat de Cardionlive (control dels desfibril·ladors). El núvol simbolitza internet, que és per on es gestiona tot el funcionament. El núvol té el traç obert, transmitint la idea que entre el cor i el núvol circula un flux de dades. 

S'acompanya amb una lletra de pal sec que dóna al logotip la serietat i bona lectura necessària.

Colores
Futur
Tecnologia
Esperança
Metge
Innovació
Seriositat
Professionalitat
Estabilitat
Èxit
Elegància

Després de l'estudi realitzat a l'empresa i en funció a la seva activitat i futur, la paleta cromàtica escollida reafirma la seva seguretat, caràcter i força, aportant professionalitat al conjunt.

macbook
Efecte Parallax

En realitzar un "restyling" del branding era necessari dotar de nous elements la pàgina web: fer-la adaptativa, amb elements moderns (com l'efecte "parallax"), amb diversos nivells d'informació i formulari de contacte.

cardionlive2
Web fàcil i intuitiva

L'objectiu principal de tota web és la informació. A la web de Cardionlive es pot visualitzar i interactuar - no només per informar-se a nivell comercial - sinó a nivell d'usuari per saber les zones que estan "cardioprotegides". A més, és de fàcil accés des de qualsevol dispositiu.

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull