portada-proyecto-assessor

Gestoria

3 min (352 paraules)
Client
Assessor
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
consultoría
rediseño

Disseny i programació de la web corporativa per part de Use It per a l'empresa Assessor, una de les consultories multidisciplinàries més importants de Lleida.

 

INTRODUCCIÓ

Assessor és una consultoria i despatx multidisciplinari amb més de 30 anys d'experiència que compta amb advocats, economistes, laboralistes i informàtics que donen serveis transversalment a tota la seva cartera de clients. La seva visió és la de convertir-se en el despatx líder en la prestació de serveis de consultoria estratègica i planificació empresarial en les terres de Lleida.

TO I ESTIL

El disseny decoratiu es deixa a un costat per a potenciar el disseny funcional, per aquest motiu en la paleta de colors predomini el blanc, el negre i el blau, color principal de la identitat de la marca. Es potencia l'ús de les imatges de la pròpia empresa per a crear un vinculo de transparència i proximitat entre empresa i públic objectiu, fet que ajuda a consolidar la veracitat i autenticitat del despatx.

LES IMATGES PRÒPIES I LES ICONES D'ESTIL LINEAL, AJUDEN A REBAIXAR LA CÀRREGA VISUAL DE CONTINGUT DEL LLOC WEB.

 

SERVEIS ONLINE, UN PUNT A FAVOR

Es va dissenyar i va programar la web per a dur a terme dues tasques principals. La seva primera funció és purament corporativa on es presenta l'empresa, l'oficina i els serveis principals. I la segona funció és la d'oferir certs serveis online per als seus clients a través d'un accés privat amb contrasenya. En iniciar sessió com a clients podem accedir a veure els serveis en tramiti que tenim amb l'empresa, que poden ser anàlisi de balanços, anàlisis dels competidors i pla de negoci o viabilitat.

A més el lloc web té els apartats de Notícies, que en el seu correcte ús ajuda amb el posicionament SEU en els motors de els cercadors, i l'apartat Contacta, que està format per un formulari de contacte i un mapa personalitzat amb la ubicació del despatx.

 

Vols fer el pas i millorar els serveis que pot oferir la teva empresa a través de la teva pàgina web?