portada-proyecto-web-sjd

Hospital salut mental

3 min (350 paraules)
Client
Sant Joan de Déu
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
institución
rediseño

L'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida confia a Use It el disseny i desenvolupament de la seva nova pàgina web corporativa. El SJD és un dels hospitals de referència pel que fa a aconseguir la màxima integració social possible de persones amb discapacitat intel·lectual i / o greus problemes de salut mental.

 

INTRODUCCIÓ

El 1965 els Germans de Sant Joan de Déu van iniciar la tasca assistencial i hospitalària a les comarques de Lleida, creant una Colònia Agrícola al Centre d'Almacelles per a persones adultes amb discapacitat. La missió i visió d'aquesta institució es basa en donar una assistència integral amb una qualitat de vida òptima i promovent la rehabilitació, reeducació psicològica i social, la participació i la inclusió.

TO I ESTIL

El web ha estat dissenyada el més neta i discreta possible, utilitzant els colors corporatius de la identitat per potenciar així el seu reconeixement i visibilitat. Es creen paletes de colors derivades de l'vermell i el gris, combinades amb el blanc i negre per no sobrecarregar el disseny i, a més, fomentar la llegibilitat i accessibilitat als elements.

mockup-web-sjd

 

UNA ARQUITECTURA SÒLIDA

Aquesta pàgina web corporatiu conté una gran quantitat d'informació, per això es va crear una arquitectura de navegació complexa però alhora senzilla per millorar la navegació entre apartats. Es va buscar connectar els apartats entre si, però alhora mantenir-los ben diferenciats.

Les pàgines tenen una estructura base, on es modifiquen petits elements. Totes contenen una imatge, text i possibles CTA per generar més interacció i, a més, cada apartat conté el seu propi submenu de navegació. Aquesta estructura o jerarquització base s'estableix per permetre el client modificar el contingut per si mateix, i així tenir un control total de la pàgina web.

UN CMS INTUÏTIU I FÀCIL D'UTILITZAR ÉS INDISPENSABLE PER PÀGINES AMB UNA ARQUITECTURA I CONTINGUT EXTENS.

 

Ets el representant d'una institució i vols renovar la seva pàgina web?