portada-proyecto-app-lasoci

LaSoci

3 min (315 paraules)
Client
Associació del personal de "La Caixa"
Tipus de projecte
APP
Parlem de
apps
institución

L'Associació del personal de "La Caixa" confia en Use It per al disseny i desenvolupament de la seva app Lasoci, una aplicació que permet comunicar, enviar documentació i informar sobre esdeveniments als treballadors.

 

INTRODUCCIÓ

L'Associació del personal de "La Caixa", és una entitat amb personalitat jurídica pròpia i sense ànim de lucre. La seva missió i visió es basa en fomentar la companyia i mantenir vincles de cooperació amb "La Caixa" i amb altres entitats del seu grup. Un altre dels seus valors destacats és el de promoure l'esperit de col·lectiu entre els membres, i a la vegada, el perfeccionament moral, intel·lectual, cultural, físic i esportiu dels associats.

TO I ESTIL

El disseny de l'app busca la funcionalitat per sobre de tot, per això s'estableix una paleta cromàtica senzilla i neta que proporcioni claredat, jerarquia i augmenti la llegibilitat. S'impulsa l'ús d'elements gràfics, com fotografies de recurs per acompanyar les notícies i documents, i també es defineix una iconografia lineal i lleugera per dotar d'identitat visual els diferents apartats de l'app.

AQUESTA APP CORPORATIVA AJUDA A L'ASSOCIACIÓ A MANTENIR UN CONTACTE DIRECTE I MÉS PRÒXIM AMB ELS SEUS ASSOCIATS.

mockup-app-lasoci

 

GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ

La interacció entre els associats i l'associació és directa i instantània, i es troba a disposició de l'usuari en el seu mòbil en tot moment. Tot el contingut de l'app, notícies, esdeveniments, alarmes, documentació ... s'importa des de la seva pàgina web o des del gestor de l'app. Està comoditat de gestió ofereix diversos beneficis, entre ells una millor comunicació, un millor gestió de temps i de recursos.

 

Estàs pensant en oferir un servei directe i exclusiu per als teus associats o treballadors?