Llars i Espais Únics

Logotip client: Mobles Ros

Mobles Ros és una empresa amb més de 85 anys d'història que es dedica a la fabricació de dormitoris totalment únics i adaptats a les necessitats de l'usuari i espai. En aquest projecte es va dissenyar i programar la pàgina web corporativa, que al seu torn fa de catàleg per mostrar els seus productes i col·leccions.

Colores
Passió
Dinamisme
Calidesa
Confiança
Neutral
Professionalitat

 

La paleta de colors de la web està basada principalment en el color representatiu de l'empresa, el vermell, el qual l'hem complementat amb el gris per aportar neutralitat i contrast al projecte.

 

S'ha utilitzat el vermell en elements d'acció o que es volien destacar, com per exemple títols, botons i hovers. Però es va limitar bastant l'ús del vermell a la web ja que es volia destacar el contingut de les fotografies (productes), per això es va afegir el gris per aportar neutralitat i jerarquitzar elements i informació de manera subtil però efectiva.

 

 

macbook
Llars i espais únics

Tenint en compte el tipus i quantitat d'informació que havia d'allotjar la pàgina web, es va aconseguir una arquitectura de navegació simple que permetés a l'usuari arribar de forma ràpida a la informació que busqueu. Els blocs principals de la pàgina web són l'apartat "Ros", apartat de caràcter corporatiu on s'explica la història, la visió i valors de l'empresa, l'apartat de "Catàleg" és on es filtre i jerarquitzar més informació tenint en compte les seves col·leccions i productes orientats als diferents tipus d'usuaris.

 

L'apartat de "On comprar" permet a l'usuari saber en què països distribueix l'empresa i enviar una sol·licitud per saber quin és el seu distribuïdor més proper. A més també tenim els apartats de "Bloc" i "Contacte", molt útils per ajudar al posicionament de SEO i màrqueting, i per oferir als usuaris el contacte directe amb l'empresa.

Mockup d'una pantalla de la p`gina web "Muebles Ros"
Projectes a mida

El bloc principal i estrella de la web és el catàleg, on trobem les col·leccions i productes de l'empresa i, on a més, podem contactar amb l'empresa per a realitzar un projecte a mida segons les nostres necessitats.

 

Descobreix els productes que ofereix Mobles Ros i converteix la teva llar en únic

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull