portada-proyecto-web-tassa

Operacions logístiques

3 min (362 paraules)
Client
Tassa Customs and Logistics
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
catálogo

Programació i desenvolupament web per part de Use It, i disseny de l'estudi Crits Gràfics, per a l'empresa Tassa Customs and Logistics en l'actualització de la seva pàgina web corporativa.

 

INTRODUCCIÓ

Tassa customs and Logístics és una empresa lleidatana que es dedica a tramitar el conjunt d'operacions logístiques i duaneres necessàries per a l'exportació i importació de mercaderies. Amb més de 25 anys d'experiència es posiciona actualment com l'únic operador logístic a Lleida capaç de completar el cicle d'operacions de venda o compra a nivell nacional i internacional.

UNA PÀGINA WEB DINÀMICA

La pàgina web destaca pel seu dinamisme en transicions i efectes que la doten de moviment i acompanyen a l'usuari a navegar a través del lloc web. Es va dissenyar una arquitectura de navegació clara i concisa per a facilitar-li a l'usuari la cerca d'informació, entre els apartats principals de la web tenim la presentació de l'empresa, presentació dels serveis de logística on cada servei compta amb la seva pròpia pàgina de descripció, i la pàgina de contacte que facilita la comunicació entre clients i empresa.

DESTACAR SERVEIS EN EL MENÚ PRINCIPAL DE NAVEGACIÓ AJUDA A FOCALITZAR L'ATENCIÓ DE L'USUARI CAP A UNS SERVEIS CONCRETS.

A més compta amb tres apartats de serveis destacats: Duanes, OEA i Assessoria en Comerç Exterior. Es va jerarquitzar d'aquesta forma per a donar-los un protagonisme i alhora realçar la capacitat de treball i adaptació de l'empresa segons les necessitats dels projectes dels seus clients.

 

IDIOMES I XARXES SOCIALS

Per a facilitar la traducció d'idioma del lloc web segons les preferències de l'usuari, es van col·locar els links d'idiomes en la part superior del top-nav , creant així un accés directe a ells en qualsevol moment. Per a donar-li protagonisme a les xarxes socials, i al seu torn crear un link directe entre perfils i web, es va situar en footer un giny de Twitter, la xarxa social que més utilitza l'empresa, i botons directes als altres perfils.

 

La teva empresa necessita una renovació del seu lloc web?