Protocols d'higiene

Logotip del projecte Cumplinet

Cumplinet és un projecte App a mida que està basada en el formulari observacional de l'OMS adaptat a l'entorn digital.

 

Dissenyada per adaptar-se a diferents dispositius, com mòbils i tauletes, accessible des de qualsevol ubicació de l'hospital o centre de salut (fins i tot zones sense Wifi). No està condicionada a cap sistema operatiu, ni al tipus de dispositiu utilitzat per l'observador.

Colores
Serenitat
Reflexió
Professionalitat
Estabilitat
Pulcritud
Puresa

 


La gamma cromàtica d'aquest projecte ve establerta pel color principal, el violeta, que s'ha utilitzat per al header, botons, títols i, en general, en elements que es volien destacar.

 

Com colors complementaris es van triar dos grisos de diferent valor de lluminositat, aquests es van usar per jerarquitzar i separar informació a través de línies, fons i botons secundaris.

 

La higiene és el primer

Cumplinet és una aplicació per a mòbil que permet monitoritzar el compliment de la higiene de mans de manera més ràpida i eficient en hospitals i clíniques, on la higiene és un dels factors més importants per evitar la propagació de virus i malalties.

 

Amb aquesta aplicació es genera un estalvi de temps i una minimització dels errors de transcripció generats pels qüestionaris en format paper.

 

Mockup de la pantalla "Nueva observación"
Una app intuitiva

El mapa de navegació de l'aplicació es va generar pensant en l'usuari final, per així obtenir una aplicació intuïtiva i amb una bona usabilitat, evitant l'ús d'elements decoratius i si emprant elements funcionals i útils per al seu ús.

 

Les dades recollides a través dels informes són enviats a un programari de tractament de dades del propi hospital, on són analitzats pel personal encarregat i es fan servir per millorar la sanitat i higiene de l'hospital.

 

 

Necessites una app a mida per a la teva empresa o projecte? Contacta'ns

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull