Un web amb fonaments

Logotip de l'empresa "Espar:Sala arquitectes"

Espar: Sala arquitectes és un estudi d'arquitectura, urbanisme i disseny fruit de la fusió entre dues generacions d'arquitectes.

En aquest projecte es va programar la web corporativa a mida de l'empresa, on es va tenir molt en compte la identitat visual corporativa de la marca, les necessitats del projecte i els seus requisits. Amb aquesta pàgina web es pretén presentar i donar a conèixer els serveis i projectes realitzats per l'empresa i promocionar la seva botiga física.

imac
Un web amb fonaments

L'arquitectura de navegació és senzilla i amb bona accessibilitat per a tot tipus d'usuaris, està formada per les pàgines Home, presentació de l'empresa i el seu equip, serveis, projectes, botiga d'interiorisme, botiga online (link extern), magazine (link extern) i la imprescindible pàgina de contacte.

 

L'apartat de Projectes compta amb dos tipus de filtres per a la recerca específica de projectes, aquests són els de filtrar per categoria i / o filtrar per any, que li permeten a l'usuari veure un perfil concret de projectes del seu interès. En l'apartat de Serveis es va optar per no incloure subapartats específics de cada un, i en la pàgina principal de Serveis incloure desplegables de cada servei, fent així la pàgina molt més compacta i resolutiva.

Mockup de la pantalla Botiga física del web Espar:Sala arquitectes
Promoció botiga física

Un dels objectius va ser el de donar a conèixer i promocionar la botiga física / botiga d'interiorisme, per a això es va crear un "catàleg" en el que hi trobem les diferents categories d'espais (per exemple: cuines, banys, dormitoris, exteriors ...). A més a més, en cada categoria s'inclou l'explicació del tipus de projectes que realitzen i dels productes que ofereixen per a la resolució d'aquest tipus d'espai.

 

Descobreix els productes de Espar:Sala!

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull