Una segona oportunitat

Logotip del projecte "Reutilitza'm"

Reutilitza'm és un projecte web i app per al Consell Comarcal del Segrià. Per a aquest projecte es va dissenyar i programar una plataforma web i una plataforma app amb la funció principal de donar una segona oportunitat a objectes en bon estat que els usuaris ja no necessiten o no volen, i així evitar generar més residus innecessaris en les "deixalleries "o" punts nets ".

Colores
Vida
Fertilitat
Naturalesa
Reciclatge
Neutralitat
Estabilitat


La gamma cromàtica d'aquest projecte ve establerta per dues tonalitats del color verd, un clar i l'altre més fosc. Encara que s'ha establert com a color principal el verd clar donat la seva lluminositat i contrast, aquest s'ha utilitzat per headers i botons principals. El verd fosc s'ha aplicat principalment a botons secundaris.

Vam decidir afegir a la paleta de colors un gris mitjà per crear contrast i no sobrecarregar de verd les interfícies. El gris s'ha aplicat en desplegables, footer, inputs, separadors ... Creant així un subtil contrast que ajuda a diferenciar elements i blocs.


 

Mockup de la pantalla "Ofertes" en un smartphone i un ordinador.
Una segona oportunitat


Aquest projecte multidispositiu va ser dissenyat per facilitar les diferents accions als usuaris, i així aconseguir reduir els objectes que encara estan en bon estat però que es lliuren a les "deixalleries" i "punts nets".


Tant la web com l'app es poden consultar sense registrar-se però per poder publicar ofertes o contactar amb demandants cal registrar i iniciar sessió. Les principals funcions d'aquest projecte són les de "Ofertes" que permet publicar, consultar i contactar amb anuncis d'objectes, i "Demandes" que té un funcionament similar però amb demandes que els usuaris publiquen sobre objectes que estan buscant o necessiten.

 

Un projecte pensant en les necessitats de l'usuari


El projecte també presenta altres funcionalitats, tant al web com a l'app trobem l'apartat de "Recollida de voluminosos", que permet realitzar una petició directa amb l'entitat perquè es realitzi una recollida d'objectes voluminosos a domicili, o l'apartat " Sobre l'eina" que ens informa del seu funcionament, la seva missió i els seus objectius.

En l'app també disposem de l'apartat de "Bústia de suggeriments" que estableix un canal directe de missatgeria amb l'entitat.Encara no has provat la plataforma de Reutilitza'm?
Dóna una segona oportunitat als teus objectes.


 

L'únic impossible és allò que no intentes
T'ajudem a intentar-ho?

Sí, vull