Servicios

Els nostres serveis

Planta

Laboratori d'idees

El laboratori d'idees de useit ha estat creat amb l'objectiu de respondre a les necessitats empresarials específiques d'emprenedors tecnològics, tenint en compte els diferents estats del projecte, com ara generació d'idees, planificació, desenvolupament, seguiment i evolució.

+ Laboratori d'idees

Branding

El branding és l’art de crear una imatge que vesteixi la nostra marca, que la faci reconeixible, transemtre els seus valors i que generi credibilitat i confiança en el mon real. L’equip d’experts en màrqueting i disseny de Use It s’uneix als equips dels nostres clients per crear aquesta imatge.

+ Branding

Disseny web

El nostre equip multidisciplinar també inclou dissenyadors gràfics i il·lustradors especialitzats en transformar les seves idees en conceptes i imatges que ajudin a concectar amb el client.

+ Disseny web

Aplicacions mòbils

La creativitat i la tecnologia fan que el nostre entorn canviï ràpidament. Moltes empreses queden enrere en aquesta carrera tecnològica en constant evolució. A useit estem especialitzats en el desenvolupament de tot tipus d'aplicacions mòbils.

+ Aplicacions mòbils

Programació & Desenvolupament

Tot projecte necessita una base tecnològica adequada que ofereixi els requeriments tècnics que li permetin assolir els seus objectius, tant a curt com a llarg termini. A useit estem especialitzats en oferir solucions de llarg recorregut que s'adapten a qualsevol nivell d'inversió.

+ Programació & Desenvolupament

Botiga online

Durant els darrers anys els canals de venda han canviat i els comerciants han d’adaptar-se a aquests canvis. A Use It som coneixedors d’aquesta realitat. Per aquest motiu desenvolupem, conjuntament amb els nostres clients, la seva tenda online. Un portal de vendes que s’adapti completament a les seves necessitats i que generi una nova experiencia de compres per als clients.

+ Botiga online

Marketing digital

A useit sabem que el màrqueting digital ens apropa al nostre client objectiu de forma directa, personal i interactiva. Per aquest motiu a useit, a més de desenvolupar qualsevol tipus de projecte digital, també volem oferir-te els recursos de màrqueting digital que necessites per promocionar el teu projecte, arribar al teu públic objectiu i generar oportunitats de negoci.

+ Marketing digital

No arriba abans el que va més ràpid,
sinó el que sap on va. T'ajudem a anar al teu ritme?

Sí, vull