Programación

Espanyol

Diferències entre hosting i domini

30 de juliol de 2019

Diferències entre hosting i domini

Són moltes les persones que al iniciar-se al món de les webs, ja sigui perquè estan creant la seva pròpia web o perquè han contractat aquest tipus de serveis, que es pregunten com és la diferència entre hosting i domini.

 

 

"Hosting i domini són dos conceptes que en ocasions
s'utilitzen com a sinònims, però realment són diferents." 

 

 


Com programar continguts en xarxes socials?

18 de juny de 2019

Com programar continguts en xarxes socials?

Avui en dia existeixen multitud de xarxes socials en les que podem crear contingut, i intentar abordar-les amb informació de qualitat pot suposar-inversions incommensurables de temps i energia, (els nostres majors actius).  

 

És innegable dir que les xarxes socials són les millors eines de màrqueting de la història, ja que ens permeten crear xarxes de seguidors fidelitzats en relació al valor del nostre contingut.

 

 


Hola, sóc un Chatbot, en què puc ajudar-te?

30 d'abril de 2019

Hola, sóc un Chatbot, en què puc ajudar-te?

Encara ets dels que penses que darrere dels xats de les e-commerce hi ha persones responent a tots els teus dubtes?

I si et diguéssim que no és així? Et preguntaries, què o qui està darrere d'aquests xats? A qui li estic preguntant els meus dubtes?

 

Moltes incògnites serien amb les que us trobarieu però la veritat és que és més senzill del que sembla.


App vs Web

28 de setembre de 2018

App vs Web

Si estàs pensant en posar en marxa el teu projecte però no tens clar en quina forma, si tens una idea però no saps per on començar, o dubtes entre invertir en una app o un web ...

Enhorabona! Aquestes en el lloc indicat. Perquè en aquest post anem a explicar-te els avantatges i inconvenients de cada tipus de projecte i en quin hauries invertir segons les necessitats del teu projecte. Comencem?


Algoritmes i xarxes socials

14 de setembre de 2018

Algoritmes i xarxes socials

Fa 14 anys va néixer Facebook, la xarxa social que més usuaris té al món. Dos anys més tard va sorgir Twitter, una plataforma de comunicació bidireccional i dos anys més tard Instagram, que es defineix com una xarxa social i aplicació per pujar fotos i vídeos.

Actualment, aquestes tres xarxes socials juntes tenen més de 3,000 milions d'usuaris actius en un mes.
Quan apareixen els algoritmes?


Gestors de contingut o CMS

23 de juliol de 2018

Gestors de contingut o CMS

En el moment en què et decantes per llançar un bloc o un lloc web has de tenir en compte diversos factors, i un d'aquests és quina opció utilitzaràs per gestionar o modificar el contingut del teu blog o lloc web. Avui en dia hi ha molts gestors de contingut i, encara que tots tenen avantatges, alguns resulten més fàcils d'utilitzar que d'altres.


Però ... Què és un gestor de contingut?


El diccionari del programador

25 de juny de 2018

El diccionari del programador

Quan treballes amb programadors hi ha moltes possibilitats de que perdis el fil de la conversació, sobretot quan diuen frases com "Aquesta tarda hauré de compilar el projecte app" o "Estic acabant la API del nou gestor".


Parlem clar


Llenguatges de programació, que són?

21 de maig de 2018

Llenguatges de programació, que són?

HTML, CSS, Javascript, PHP, Kotlin, Swift, Phyton, TypeScript...
T'has quedat igual, oi? Tots aquests noms son llenguatges de programació.

 

Llenguatges de programació

Un llenguatge de programació és un llenguatge formal que especifica una sèrie d'instruccions per a que una ordenador produeixi diverses classes de dades i accions. 

Es a dir, un llenguatge de programació és bàsicament un sistema de comunicació amb una certa estructura, contingut i ús determinat que serveix per enviar ordres a un ordenador.