Audiovisuales

Espanyol

Webinar, què és i com fer-lo.

5 d'abril de 2019

Webinar, què és i com fer-lo.

Molts sou els que en algun moment haureu escoltat parlar del Webinar però, molts de vosaltres encara no sabreu el que significa així com la capacitat que té un webinar per captar clients per a l'empresa. Per això, al bloc d'avui parlarem de què és l'webinar i com es fa.

 

 

Qué és el Webinar?


On pujar els vídeos de la teva empresa?

29 de març de 2019

On pujar els vídeos de la teva empresa?

Si pensaves que YouTube és l'únic lloc que tens per pujar els teus vídeos estaves molt equivocat. És cert que és la plataforma estrella i preferida per molts però això no treu el fet que hagin moltes altres llocs on pots pujar els teus vídeos empresarials i treure'n el màxim profit ja que és una gran manera de generar trànsit a la teva web i guanyar visibilitat, però, no només cal saber crear-los sinó que cal saber on difondre'ls!

 

 


Invertir en fotografia de producte

30 de novembre de 2018

Invertir en fotografia de producte

T'imagines anar a una botiga i no poder veure la part posterior d'un producte? O no poder conèixer el seu tacte o acabat? Com és lògic, això és una cosa que en comprar per Internet de vegades no podem fer, així que només podem veure el producte que volem comprar a través de fotografies.

Perquè el possible consumidor es quedi amb el nostre producte i no un altre de la competència, hem d'oferir-li la possibilitat de veure i conèixer el màxim detall d'aquest producte. Això ho aconseguirem invertint en fotografia de producte.

 


El món dels GIFs

11 d'octubre de 2018

El món dels GIFs

En una societat digital com la nostra, les persones prefereixen comunicar-se de forma visual i no escrita, és a dir, a través d'emoticones, imatges, els ja populars "memes" o amb GIFs.
 

“Els GIFs estan presents en apps “socials”
com Whatsapp, Facebook, Twitter, entre d'altres.” 

 

 

Que són els GIFs?