Audiovisuales

Espanyol

Aprèn a mesurar l'èxit de les teves campanyes de vídeo marketing

15 d'octubre de 2019

Aprèn a mesurar l'èxit de les teves campanyes de vídeo marketing

En publicacions anteriors us hem parlat sobre el video marketing , seus beneficis i algunes estratègies. Avui volem explicar-vos com mesurar l'èxit d'una campanya de vídeo màrqueting per saber si està donant els resultats desitjats o si està sent un complet desastre.

 


Què és la fotografia corporativa?

24 de setembre de 2019

Què és la fotografia corporativa?

Com ja hem comentat en alguna ocasió, una de les millors formes i també de les més efectives per arribar al teu públic objectiu és a través de contingut visual. En l'actualitat i en Internet, on es mouen empreses i clients, és important tenir cura de la qualitat i professionalitat del contingut visual i en especial de les fotografies i vídeos corporatius.

 

“La fotografia ajuda a les persones a veure.”
Berenice Abbott


Invertir en fotografia de producte

30 de novembre de 2018

Invertir en fotografia de producte

T'imagines anar a una botiga i no poder veure la part posterior d'un producte? O no poder conèixer el seu tacte o acabat? Com és lògic, això és una cosa que en comprar per Internet de vegades no podem fer, així que només podem veure el producte que volem comprar a través de fotografies.

Perquè el possible consumidor es quedi amb el nostre producte i no un altre de la competència, hem d'oferir-li la possibilitat de veure i conèixer el màxim detall d'aquest producte. Això ho aconseguirem invertint en fotografia de producte.

 


El món dels GIFs

11 d'octubre de 2018

El món dels GIFs

En una societat digital com la nostra, les persones prefereixen comunicar-se de forma visual i no escrita, és a dir, a través d'emoticones, imatges, els ja populars "memes" o amb GIFs.
 

“Els GIFs estan presents en apps “socials”
com Whatsapp, Facebook, Twitter, entre d'altres.” 

 

 

Que són els GIFs?