Diseño

Espanyol

Com fer una landing page perfecta?

18 d'octubre de 2019

Com fer una landing page perfecta?

Quan el nostre objectiu és obtenir el màxim de conversions possibles, no podem deixar res a l'atzar. Per això, dissenyar i programar una landing page perfecta i efectiva ha de ser la nostra prioritat. En publicacions anteriors us parlàvem sobre què és una landing page i per a què s'utilitza, així que avui us volem explicar algunes característiques més per ajudar-vos a aconseguir una landing page que funcioni per al vostre negoci, marca i / o empresa.


5 conceptes per redissenyar la teva pàgina web

1 d'octubre de 2019

5 conceptes per redissenyar la teva pàgina web

Quan es dissenya una pàgina web es fa pensant perquè aquesta sigui funcional i atractiva el màxim de temps possible, encara que en la societat en què vivim que les tendències i gustos canvien constantment, de tant en tant és necessari fer un rentat de cara a la nostra pàgina web.

 

 

“En general, es recomana actualitzar
una pàgina web cada 3-4 anys

 

 


Tipografies en el disseny web

3 de setembre de 2019

Tipografies en el disseny web

Fa un temps ja us vam parlar de la importància de les tipografies en el nostre post Tipografies, un punt a part i us vam oferir un top 10 de tipografies variades de diferents famílies tipogràfiques.


Infografies, un recurs clau

9 d'agost de 2019

Infografies, un recurs clau

De vegades explicar un tema complicat o convertir un avorrit en una experiència captivadora, pot ser una tasca difícil. Però ... Saps que hi ha una eina de màrqueting de continguts que pot fer-te aquesta tasca molt més simple i, a més, ajudar-te a complir de manera més efectiva els teus objectius?

 

“Les infografies són eines clau
en el marketing de continguts.”

 


Una pàgina "Coming soon" per al teu lloc web

23 de juliol de 2019

Una pàgina "Coming soon" per al teu lloc web

Una pàgina "Coming soon" o "Under construction" és la millor opció si estas en procés d'actualitzar la teva pàgina web i no vols que els visitants segueixin veient l'antiga versió de la teva web.

 

Per tant, l'elecció d'una pàgina "Coming soon" és molt important, especialment si els visitants del teu lloc web hauran de veure-la durant un període de temps llarg.