portada-proyecto-web-ecommerce-ota

Disseny web i e-commerce responsive per a OTA

5 min (503 paraules)
Client
Fundación Privada Obra Tutelar Agrària
Tipus de projecte
WEB
ECOMMERCE
Parlem de
webs
ecommerce
corporativo
institución

Use It dissenya i desenvolupa la nova web corporativa, que a la vegada funciona com e-commerce, per a l'entitat OTA (Obra Tutelar Agrària). A la web es presenten l'entitat, els programes socials que porta a terme i la venda dels productes que produeixen.

 

INTRODUCCIÓ

La Fundació Obra Tutelar Agrària és una entitat sense ànim de lucre, que desenvolupa diferents programes assistencials i socioeducatius per a adolescents i joves en risc d'exclusió social des de 1928. En l'actualitat disposa de dues colònies agrícoles ubicades a Barcelona i Lleida. L'objectiu de la Fundació és implementar un acompanyament digne i de qualitat, potenciant l'autonomia de la persona a través dels valors de formació integral, integració social, atenció personalitzada, plena autonomia i responsabilitat mediambiental.

TO I ESTIL

En el disseny de la interfície del lloc web predominen els colors amb tonalitats verdes, color predominant i d'identitat de la marca, sobre un fons de color blanc per donar-li llum, llegibilitat i claredat al disseny. S'afegeix un gris suau com a color complementari i el contingut de text en color negre per donar contrast. El disseny d'aquesta web es caracteritza pel seu aspecte molt visual gràcies al fet de donar una prioritat d'ús a les imatges, algunes pròpies de l'empresa i altres de recurs.

LA REPRESENTACIÓ DE LA IDENTITAT D'UNA MARCA EN EL SEU LLOC WEB ÉS MOLT IMPORTANT, PER A POTENCIAR-LA S'UTILITZA L'ICONOGRAFIA PRÒPIA DE L'ENTITAT.

 

ORÍGENS, PROGRAMES SOCIALS I BOTIGA ONLINE

La navegació de la pàgina web es divideix en cinc blocs principals:

1#La Fundació
On es comprenen temes més corporatius i d'interès cultural com les arrels i valors de la fundació, l'equip o el seu treball a la xarxa.

2#ProgramEs socials
QuE inclou pàgines explicatives de cada un dels 4 programes socials que desenvolupa l'entitat, les seves evolucions i les diferents memòries que va emetent l'entitat.

3#Botiga
Dividida en tres categories principals, inclou fitxes internes amb opció de compra a través d'un procés intuïtiu i ràpid, i informació addicional dels diferents productes.

4#Actualitat
Noticies relacionades amb l'entitat i els seus programes.

5#Contacte
Pàgina que inclou un formulari de contacte i un mapa interactiu de les diferents seus i colònies de l'entitat.

DISSENY WEB RESPONSIVE

No serveix de res fer un disseny web només per a escriptori o pantalles d'ordinador, per aquest motiu, tots els nostres projectes estan dissenyats i programats perquè s'adaptin a qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

EN L'ACTUALITAT, UNA WEB HA DE SER ACCESSIBLE DES DE QUALSEVOL TIPUS DE DISPOSITIU.

Mitjançant el disseny amb columnes aconseguim que la web s'adapti a la perfecció en mòbils i tablets, el que permet que l'usuari des del seu dispositiu pugui navegar de manera fàcil, intuïtiva i molt visual a través de la pàgina web.

diseño-web-ecommerce-responsive

 

Vols tenir un lloc web i e-commerce d'acord amb la teva identitat i filosofia d'empresa? Descobreix més sobre el nostre servei de disseny i programació de e-commerce.