portada-medir-campañas-video-marketing

Aprèn a mesurar l'èxit de les teves campanyes de vídeo marketing

15 octubre 2019
MÀRKETING
3 min (365 paraules)

En publicacions anteriors us hem parlat sobre el video marketing , els seus beneficis i algunes estratègies. Avui volem explicar-vos com mesurar l'èxit d'una campanya de vídeo màrqueting per saber si està donant els resultats desitjats o si està sent un complet desastre.

AVUI EN DIA ES POT COMPRAR VISUALITZACIONS DE VÍDEOS, COMENTARIS, LIKES, ETC.

LES COSES CLARES

Un es pot pensar que tenir milers de visualitzacions en un vídeo és aconseguir l'èxit, però avui en dia hi ha eines que permeten comprar visualitzacions, comentaris, like, etc.

Aquestes visualitzacions comprades no són reals i orgàniques, és a dir, no arriben al nostre públic objectiu i no ens aporten conversió ni beneficis. És més, hi ha moltes possibilitats que amb aquestes pràctiques ens puguin penalitzar i fins i tot eliminar el nostre compte.

 

¿QUÈ CAL MESURAR EN LES TEVES CAMPANYES DE VÍDEO MÀRQUETING?

Tenint en compte que les visualitzacions poden ser fum, hem de veure altres valors a l'hora d'analitzar una campanya de vídeo màrqueting:


1#Temps de reproducció
Tenir moltes reproduccions és bo, però si aquestes reproduccions són de 0 a 10 segons de permanència i el nostre vídeo dura 1 minut ... Aquesta no és un bon senyal.

2#Procedència geogràfica
La procedència geogràfica de les reproduccions és clau, si el nostre vídeo va dirigit a un públic d'Espanya, però al mirar les estadístiques veiem que el 40% de reproduccions són d'Estats Units, el 20% d'Àsia i un altre 10% de Llatinoamèrica .. . No aquestes aconseguint captar al teu públic objectiu.

3#Demografia
Aquest és molt similar al punt anterior, si el material que estàs promocionant va orientat a homes entre 25 i 35 anys, però el 60% de les visualitzacions pertanyen a dones de 45 a 55 anys ... Vol dir que la teva campanya no està sent molt efectiva.

 

ON CONÈIXER AQUESTA INFORMACIÓ?

Conèixer la informació i estadístiques de les teves campanyes de vídeo màrqueting no podria ser més senzill, ja que plataformes com Youtube o Facebook permeten veure totes les mètriques anteriors sense necessitat d'usar eines de pagament o complexes.

 

¿No ho tens clar? En Utilitza It analitzem les mètriques del nostre contingut per saber quin funciona millor i quin agrada més al nostre públic objectiu. Contacta'ns, podem ajudar-te.