portada-fotografia-corporativa

Què és la fotografia corporativa?

24 setembre 2019
DISSENY
2 min (398 palabras)

Com ja hem comentat en alguna ocasió, una de les millors formes i també de les més efectives per arribar al teu públic objectiu és a través de contingut visual. En l'actualitat i en Internet, on es mouen empreses i clients, és important tenir cura de la qualitat i professionalitat del contingut visual i en especial de les fotografies i vídeos corporatius.

"LA FOTOGRAFIA AJUDA A LES PERSONES A VEURE." - BERENICE ABBOTT

Saber comunicar-nos amb el nostre públic objectiu i aconseguir transmetre els valors i objectius del nostre negoci, i les activitats i persones que el componen, ens ajudarà a millorar i mostrar una imatge d'empresa forta i definida.

 

EN QUÈ ENS BENEFICIA?

Realitzar fotografies corporatives de qualitat i professionals ens donarà alguns avantatges i beneficis molt importants:

  1. Una millora en la nostra imatge com a empresa, marca o identitat.
  2. Transmetrem confiança i credibilitat sobre el funcionament del nostre negoci.
  3. Presentar a l'equip de l'empresa de forma natural però amb professionalitat, de cara al públic.
  4. Si la marca queda ben reflectida en cada fotografia, ens ajudarà a diferenciar-nos de la competència a través de fotografies creatives, de qualitat i professionals.

 

TIPUS DE FOTOGRAFIES SEGONS OBJECTIUS I MISSATGE

Hi ha diferents tipus de fotografia corporativa segons els objectius i el missatge que vulguem transmetre al nostre públic objectiu, nosaltres volem destacar dues:

FOTOGRAFIA LIFESTYLE BUSINESS

Nou estil de fotografia que plasma un estil de vida i forma de veure els negocis que cada vegada més es porta entre els nous emprenedors, empresaris i empreses de més nivell del nostre país. Aquest tipus de fotografia consisteix a realitzar fotografies naturals amb els treballadors o emprenedors treballant en el seu lloc de treball, conversant en una reunió o posant de forma informal. També és molt important mostrar les instal·lacions i els llocs de treball.

FOTOGRAFIA CORPORATIVA EN ESTUDI

Les fotos realitzades en estudi sobre fons neutre són ideals per a la web del teu negoci, LinkedIn i altres xarxes professionals, ja que la foto de perfil és el primer que qualsevol persona va a veure quan entra a la teva web oa la teva pàgina de LinkedIn. En pocs segons pots transmetre moltes sensacions i valors, persuadir la gent o connectar amb el teu públic objectiu.

Nosaltres ja hem començat a millorar la nostra imatge amb la fotografia corporativa, i tu? T'animes? Contáctanos, podem ajudar-te a reforçar la teva imatge com a marca.