Què és la fotografia corporativa?

Fotografia d'una camara amb el text "¿Qué es la fotografía corporativa?

24 de setembre de 2019

Què és la fotografia corporativa?

Com ja hem comentat en alguna ocasió, una de les millors formes i també de les més efectives per arribar al teu públic objectiu és a través de contingut visual. En l'actualitat i en Internet, on es mouen empreses i clients, és important tenir cura de la qualitat i professionalitat del contingut visual i en especial de les fotografies i vídeos corporatius.

 

“La fotografia ajuda a les persones a veure.”
Berenice Abbott

 

Saber comunicar-nos amb el nostre públic objectiu i aconseguir transmetre els valors i objectius del nostre negoci, i les activitats i persones que el componen, ens ajudarà a millorar i mostrar una imatge d'empresa forta i definida.

 

En què ens beneficia?

Realitzar fotografies corporatives de qualitat i professionals ens donarà alguns avantatges i beneficis molt importants:

1#Una millora en la nostra imatge com a empresa, marca o identitat.
2#Transmetrem confiança i credibilitat sobre el funcionament del nostre negoci.
3#Presentar a l'equip de l'empresa de forma natural però amb professionalitat, de cara al públic.
4#Si la marca queda ben reflectida en cada fotografia, ens ajudarà a diferenciar-nos de la competència a través de fotografies creatives, de qualitat i professionals.

 

Tipus de fotografies segons objectius i missatge

Hi ha diferents tipus de fotografia corporativa segons els objectius i el missatge que vulguem transmetre al nostre públic objectiu, nosaltres volem destacar dues:1#Fotografia Lifestyle business

Nou estil de fotografia que plasma un estil de vida i forma de veure els negocis que cada vegada més es porta entre els nous emprenedors, empresaris i empreses de més nivell del nostre país.

Aquest tipus de fotografia consisteix a realitzar fotografies naturals amb els treballadors o emprenedors treballant en el seu lloc de treball, conversant en una reunió o posant de forma informal. També és molt important mostrar les instal·lacions i els llocs de treball.

 

2#Fotografia Corporativa en estudio

Les fotos realitzades en estudi sobre fons neutre són ideals per a la web del teu negoci, LinkedIn i altres xarxes professionals, ja que la foto de perfil és el primer que qualsevol persona va a veure quan entra a la teva web oa la teva pàgina de LinkedIn. En pocs segons pots transmetre moltes sensacions i valors, persuadir la gent o connectar amb el teu públic objectiu.

 

 

Nosaltres ja hem començat a millorar la nostra imatge amb la fotografia corporativa, i tu? T'animes? Contacta'ns, podem ajudar-te a reforçar la teva imatge com a marca.